Hooked on that big flashing questionmark!

Jag grubblar. Fast att jag lovat mig själv att inte göra det så är jag nu här fast i surrande tankar. Om herr A. För att han sa något som fick mig att undra... Vad vi egentligen har... Eller gör.
Vi mös i hans soffa igårkväll då han sade: "Jag får nästan dåligt samvete för alla killar som INTE får vara med dig." Jag blev helt paff och satt tyst lite för länge och bara tittade ner i hans ögon. Hans vackra, lysande ögon... Måste sett ut som ett frågetecken. Och ganska nervöst sådant. Min första impuls var att säga något i stil med att det väl inte finns något som hindrar mig från att vara med andra men... Det vore ju faktiskt en ren och skär lögn just nu. HAN hindrar mig. Han är så fantastiskt vacker, mysig, rolig och intelligent att jag gått och blivit blind för andra. Och jag HATAR det! Det är inte vad jag vill ha.

Det slutade med att jag efter en alldeles för lång tystnad slätade över det hela med ett "Ja, du har säkert väldigt dåligt samvete över detta" varpå han skrattade och sa "Nej, egentligen inte." Sen hånglade jag upp honom.

Vad fan är det här? Jag fattar inte. Hela jag känner mig som ett stort frågetecken just nu. Jag vill bara släppa det. Låta det gå som om det inte bekom mig. Men det GÅR ju inte. Det blev alldeles för många följdfrågor för min del. Tjejer har en tendens att överanalysera saker. Killar är oftast inte så komplicerade som vi tror. Och ibland är de så fullkomligt komplicerade att det kan kräva ett samtal på timmar för att egentligen komma fram till vad de menar. Jag vet inte i vilket fack jag ska placera detta.

VAD menar karln?

Är vi exklusiva med varandra? Är det SAGT så? Jag var under intrycket att det var precis tvärtom. Att det var en av anledningarna till att vi inte ska vara tillsammans. Att man FÅR träffa andra även om man kanske för stunden inte vill?
Det var en så konstig sak att säga. Out of the blue. Från ingenstans. Så nu snurrar det runt såhär:

-Han ville bara se min reaktion för att veta om jag träffat någon annan. (Bad, bad, bad reaction on my part in that case)
-Han ville ta upp ämnet i syftet att komma överens om något. (Ännu en gång en dålig reaktion från min sida då jag inte snappade upp tråden)
-Han bara sa något han kände för utan att tänka sig för vad han egentligen sa. (Men den efterföljande tystnaden och blicken som följde fick mig att känna att han ville ha ett svar. Alternativt fick han panik för att han insåg i samma stund som mig vad han sagt och inte visste hur han skulle rädda situationen.
-Han vill helt enkelt fiska efter om jag träffar andra. (För att veta om han kan träffa andra eller av svartsjuka kan jag inte svara på)

Finns det fler alternativ?

Jag fattar inte vad jag ska göra med den här karln. Han är trubbel för mig. Känner det i hela kroppen. Han är så ofantligt vacker. Kom på mig själv med att sitta och beundra honom när vi egentligen skulle se True Blood. Jag smälter i hans närvaro. Fullkomligt. T.o.m min syrra har snappat upp att det här är något utöver det vanliga i mitt liv. Att en HAN kommer in och får så fantastiska lovord redan från början från mig. Det här kan gå käpprätt åt helvete för min del. Jag är helt lost i den här grabben. Det kan förstås ha att göra med hans fantastiska komplimanger. Å andra sidan är jag fullständigt livrädd för hans komplimanger då de är alldeles för många för att det ska vara möjligt. Jag är ju inte den där fantastiska kvinnan han pratar om. Det är inte möjligt. Jag tror inte att hon existerar.

Jag panikar ur. Och hade jag inte varit totalt trollbunden av honom hade jag flytt. Men jag sitter fast i en sådan enorm fascination. Jag kan inte hålla mig borta. När jag är där hos honom i hans famn... Hans stora, trygga famn... då finns det ingenting annat. Jag vill bara stanna tiden och var där. Där och ingen annanstans. Jag önskar att jag kunde lämnat den känslan när jag lämnade honom imorse. Men det blir jävligt svårt när han några timmar senare skickar ett rart sms som följs av flera andra. Han sjunger till mig när vi tittar på True Blood. "When you came in the air went out" Och det är så jävla corny att jag inte kan annat än att älska det. Ta emot ännu en komplimang. Fastna ytterligare. I am hooked! Fuck!

Naughty dreams

Insåg idag att denna bloggosfär har fått på tok för mycket utrymme i mitt liv på sistone. Drömde nämligen en riktigt naughty dröm i natt om inte mindre än två manliga bloggare. Jag nämnar inga namn här och jag länkar definitivt inte... Men vi kan kalla karlarna för B och N.

Drömde att jag träffade B och föll som en fura. Han var grymt sexig och hela min kropp skrek efter honom. Tydligen var det ömsesidigt och snart var vi igång. Tills plötsligt N dök upp. N var väldigt bestämd och hävdade att B var tvungen att dela med sig av mig. Som om jag vore en vara. Till för honom. Han talade om brödraskap och att B således var tvungen att offra mig till N eftersom att N (som vi alla "vet") är Gud. N var snygg men B var snygg och vacker. Jag tydde mig till B. Ville bli beskyddad av B. Räddad från N. Tittade vädjande på B som jag krampaktigt höll fast vid i ren skräck för N.
Då sa B de förbjudna orden. Han tittade N rakt i ögonen och sade: "Hon är min." Min skräck släppte och jag sade bestämt: "Ja, jag är B´s!"

Sen blev N komplett galen och jag sprang och gömde mig. Hahaha. Helt bisarr dröm! Men jävlar vad jag skrattade när jag mindes denna dröm på morgonen.

Insåg följande:

1) Jag följer för många bloggar och för intensivt.
2) Jag är en trotsig människa, även i drömmarnas land.
3) Jag måste ha sex med herr A. Snarast möjligt.

På morgonen fick jag ett sms från herr A som löd:
"Godmorgon. I natt var du huvudperson i en dröm jag hade. Det var en mycket trevlig dröm. Dock är jag lite ofokuserad på jobbet och mest sugen på att träffa dig just nu."

Behöver jag nämna att jag lät bli att berätta om min egen dröm? Haha. Fy fan!
I alla fall... Nästa gång hoppas jag få vara ifred med B. Han var het!

MVG till den som kan lista ut vilka jag drömt om! Svårt va? :)

So, the secret is out

Jag tänkte att jag skulle komma undan med att skriva "hemlig träning". Det var ju naivt av mig. För vad är egentligen vitsen med att syssla med en hemlig träning som du inte ens kan röja på din hemliga blogg? Jo, det är väl för att jag är paranoid och inte vill att någon jag känner ska råka titta förbi och förstå vem jag är. Det är ju lite det som är grejen med paranoia - den ska inte vara rimlig.

Sen finns det ytterligare ett skäl. Samma skäl som fått mig att ge undvikande svar på frågor kring min skadade tå som jag haltat runt med idag. Jag tror helt enkelt inte att folk kan ta det ärliga svaret på rätt sätt. Men ok. Here it goes! Jag och en väninna har börjat dansa Poledance. Observera här nu att det inte är en strippkurs - jag behåller kläderna på!
Vi var duktigt nervösa inför första passet. Undrade vad vi gett oss in på. Fantiserade ihop en ren ångestbild av en bimbo med silikonrattar till lärare och 18-åriga bruttor som går kursen för att kunna "styla" med sina nyvunna kunskaper på Kickis till helgen. Men så var det tack och lov inte. Det var en urbota gullig tjej som höll i kursen. Kursdeltagarna var helt "normala" töser.

Träningen visade sig vara både hårdare och roligare än jag väntat mig. Först när jag insåg att det även ger sjukt mycket blåmärken mindes jag att jag måste läst att det är en vanlig åkomma i strippvärlden i Jenna Jamesons töntiga bok. Hur som haver så var det en riktig energikick. Men jag kände mig allt annat än graciös och sexig kan jag lova. Jag är galet stel i kroppen. Röra vid mina egna fötter med raka ben är en fjärran dröm. Förvisso en dröm jag fan ska lyckas med snart! Blev grymt taggad av att se kursledaren vrida kroppen i lägen jag inte ens visste var möjligt. Dit kan bli aningen svårt att nå. Fötterna känns som ett mer rimligt mål då alla verkar kunna detta utom just jag.

Ja, och varför pratar jag då inte vitt och brett om denna nya träning? Jo, för att det är faktiskt en liten bimbostämpel över det hela. Är det något jag aktar mig noga för är det den stämpeln. Det är inte jag. Den passar inte mig. Jag vill inte hamna i det facket i någons ögon.
Med detta sagt vill jag slå ett slag för denna träningsform. Helvete vilken grymt bra träning det är. Och ärligt talat så är det hysteriskt roligt att snurra runt den där pålen, oavsett om man gör det graciöst eller ej.
Ett tips för den som blev nyfiken är dock att ta med sig knäskydden! Ett råd jag gärna tagit emot innan. Aj, aj.



So, there you have it! Och nu känns det... lite obehagligt, lite pirrigt. Och en släng av lättnad. För vad ska jag med den här bloggen till om jag ska tänka så jävla noggrannt på vad jag skriver, right?

Hemlig träning

Den här dagen har varit betydligt bättre! Första träningen var hård men grymt rolig! Känns som att jag äntligen hittat en träningsform jag verkligen ÄLSKAR! Längtar till nästa tisdag då nästa pass är. Jag är dock väldigt trött nu. Har dessutom skaffat mig några snygga blåmärken och en riktigt ömmande tå. Aj, aj. Men det var det fan värt! Vet bara inte riktigt hur jag ska förklara dessa sviter för folk omkring då jag inte berättat vad det är för sorts träning jag egentligen satt igång med. Får klura på den.

Nu ska jag snart ramla i säng. Lär sova gott. Känner mig helt utmattad.

Kredit är aningen ångestframkallande

Det är inte bara måndag. Det är dessutom första dagen efter semestern. För att göra dagen ännu mer obehaglig var jag tvungen att gå ärenden åt min mor för att INGEN annan kunde. Sådär ja. Det var enda lediga kvällen jag hade denna vecka. Ja, ja. Resten av veckan blir njutbar varannan dag. Jag hoppas i alla fall att träningen imorgon blir rolig.
Terapin på onsdag räknas som urbota trist. Besöket på torsdag hos väninnan med den nyfödda pojken får räknas in som nöje. Fredag ska jag hjälpa en vän att flyttstäda. Det är fan allt annat än ett nöje. Alla andra kommer vara ute och spendera nyinkommen lön, ju.

Jag är lite kinkig idag. Om lördagen blir trist så kommer jag gråta. Pessimist javisst? Jävla måndag.

Har i alla fall köpt en väldigt fin klänning idag. Lever på den då. Fast den belastade förstås kreditkortet. Men fin är den. Den var värd det. Correction - jag är värd det! Varför? I dunno! Känner mig... låg. Men fin är den. Klänningen alltså. Mmm, jag har inte alls ångest för att belasta kreditkortet med en klänning. Nope. Inte alls. För den är ju FIN. Mmm, fin... Jag försöker inte alls dämpa mitt dåliga samvete. Verkar det så?

Uppsala

Jag drog iväg till Uppsala i lördags lite hastigt och lustigt.
Därav min frånvaro. Kom nyligen hem.
Det var väldans trevligt där men nu är jag så trött att bloggandet får vänta.
Sov gott!

Då rullar skiten igång igen då

Bara helgen kvar sen är det jobb igen. Helvete vad tungt det känns.
Å andra sidan funderar jag på om jobbet inte behövs för att uppskatta och nyttja helgledigheten.

Jag börjar med en hektisk vecka. Tisdag startar träningen - känns pirrigt.

Onsdag är det fucking jävla skitterapeuten som får sätta klorna i mig igen - ger grav ångest. Tycker egentligen inte illa om henne men det är verkligen bara tungt att gå dit. Det har hängt som ett mörkt moln över mig hela sommaren. Å andra sidan har jag också gått in i ett något mer destruktivt mönster över sommaren också så jag kanske ska ge det en chans.
Torsdag ska jag åka över till min vän som numera är nybliven mamma och hälsa på den lille. Det känns... konstigt. Roligt för deras skull då den lille var efterlängtad men samtidigt känns det nästan som att ta farväl av min vän. Som att hon börjat ett nytt liv nu, där våra tidigare gemensamma intressen blir som bortblåsta. Å andra sidan är hon "borta" sedan en bra tid tillbaka. Jakten på barn och lugnt familjeliv har alltid varit hennes och aldrig min. Så när hon träffade sin respektive försvann hon. Kan inte klandra henne då hon är långt ifrån ensam om det. Men ändå... Det känns oroligt. Ska försöka ta så mycket plats som möjligt i hennes och lillens liv. Det är väldigt sällan en vän lämnar mitt liv helt och hållet. Efter alla dessa år ska hon finnas kvar i mitt liv - det har jag bestämt.


A taste of sugar

Det är så... underbart! Han... Han är så galet vacker. Härlig. God. Rolig. Det verkar inte finnas någon ände på hans positiva sidor. Dessutom är han världens bästa knullkompis! Grymt!

Basketen igår var jävligt rolig. Jag pimplade vin samtidigt och blev ordentligt berusad. Sen promenerade vi hem till honom. Besudlade hela hans lägenhet, inklusive köksbordet han ska ha middagsbjudning på ikväll. Grr... It was nice 2 say at least. Han fortsätter kläcka ur sig komplimang efter komplimang. Sitter just nu högt upp på en piedestal och känner mig mäktig, haha. Höll på att garva ihjäl mig när han tittade på mig med stora ögon och frågade hur han någonsin skulle kunna ha sex med en annan tjej igen. "So I have ruined you for other women?" skrattade jag. Tydligen. Jaja, inte mig emot. Mer sex till mig ;)

Han smakar socker. Det ni! Sjukt god hela han. Sugar, baby. I´m dreaming about sugar today!





Lite värme

Nu har jag äntligen fått lite värmande sol på mig! Måste flytta ifrån det här kalla landet. Jag mår så galet bra av sol. Önsketänkande än sålänge. Något år utomlands måste bara bli av en dag. Minst.
Nästa vecka är det jobbet som gäller igen. Fy, vad trist.

Men ikväll är det basket som gäller. Joy!

Nu ska jag inte slösa mer tid framför datorn. C ya!

Purr purr

Har jag tvättat? Nope. Städat? Nope.
Fan, vad duktig jag är! Då blir det att gå upp med tuppen imorgon och hoppas kunna sno åt sig en maskin i tvättstugan då. Var däremot och hälsade på mamma. Filade och målade hennes naglar. Spådde henne i kort. Får fysiskt ont av att se andra människor i smärtor. Om jag vet var de har ont får jag ont på samma ställe. I min mammas fall får jag ont i hela kroppen. Jag hatar den vidriga sympatikänslan. Förstår inte hur det går till.
Nåväl, nu är det gjort i alla fall.

På torsdag, om min nacke och vädret tillåter, ska jag, herr A, syrran och hennes sambo spela basket. Spännande! Får vi se vad syrran och herr A tycker om varandra. Jag insåg igår att herr A är lite som en hund eller katt. Jag vill klappa och kela hela tiden. Låg i flera timmar och drog fingrarna genom hans hår och längs hans kropp. Det är så mysigt. Precis som med min katt. Fast herr A ger mig inte klåda och röda ögon. Synd att han inte spinner. Då hade det varit guld.


Jag ska bara...

Har nyligen kommit hem från herr A. No sex - jag har nackspärr! Ska sanningen fram så åkte jag faktiskt över till honom för att sno åt mig lite Citodon men inte ens det gjorde susen. Vet inte om det kan vara besöket på Grönan i söndags som får stå till svars för nackproblemet. Jag vägrar i alla fall att gå till läkaren trots att det var vad personalen på Apoteket rekommenderade. Idag kan jag i alla fall gå utan att skrika så det löser sig nog ändå.

Jag är så trött på mig själv och min "ska bara"-mentalitet. Tiden bara rinner ifrån mig. Idag har jag lovat mig själv att jag ska tvätta, städa och hälsa på min mamma. Istället för att gå till tvättstugan det första jag gör så sätter jag mig här och slösar tid.

Slår bort alla tankar på mamma så fort de dyker upp. Skjuter fram det där samtalet där jag lovar att komma förbi. Idag ska hon flyttas från sjukhuset tillbaka till Hospice. Jag tycker att det är så jävla jobbigt att hälsa på henne. Vet egentligen inte varför. Det är väl bara så trist att pendla mellan ilska och sorg när jag ser henne. För det är ju så det är. Jag kan inte sluta förbanna henne över alla dessa usla beslut hon tagit genom åren. Och det är så svårt att smälta att hon blev så chockad över sin dödsdom i cancer när hon söp under cellgiftsbehandlingarna.
Det är sådana saker jag tänker på när jag träffar henne. Vill bara ruska om henne hårt och fråga vad i helvete hon tänkte med. Jävla idiot. Min mamma. Min mamma vars plats aldrig kan ersättas av någon. Ja, det är helt enkelt en minst sagt komplicerad hatkärlek jag känner för den kvinnan. Det där lilla barnet inom mig kommer aldrig någonsin förstå varför hon alltid valde bort mig och min syster till förmån för alkoholen. Och varför, med facit i hand, gör hon om det? Mitt vuxna jag blir inte heller klok på det här. Det finns förmodligen inget att förstå. Det är säkert precis så ologiskt som det känns. Mamma, lilla. Jag kommer idag.


Swing it

Nu sitter jag och väntar på en väninna.
Vi ska ut med en vinpava och gunga.
Japp, det är lördagsnöjet det.
Är helt slut efter gårdagens utgång.

Önskar er en mycket trevlig lördagskväll.

Sunshine

Sol. Det är för fan sol ute! Läs och häpna. In i duschen med mig sen ska jag ut och sola. Bli gyllenbrun och fin.
SOL! Lycka! Hinner jag ut medan den är här tro?




Sexuellt utmattad eller bara trött?

Jag har segat mig igenom hela dagen. Trött som en gammal strumpa. Funderar på om det kan vara för att jag helt och hållet lagt av med mina antidepressiva. Tog sista tabletten i fredags tror jag. Jag vet att man egentligen inte ska göra så. Sluta helt abrupt vill säga. Men jag vill ju bara vara frisk och glad av mig själv. Jag vill inte gå i terapi och absolut inte knapra tabletter.

Besökte mor min på sjukhuset igår. Vi blev i princip osams då hon var helt odräglig. Hon vägrade äta en strutglass som hon hade bett personalen om (istället för mat) utan tyckte istället att jag skulle äta upp den och mörka för henne. Jag satt och fantiserade om att trycka den där jävla glassen rakt i ansiktet på henne. Fan vad jobbig hon var! Tjatade om att jag var så väldans barnslig över att jag inte ville äta upp hennes glass. Hon sa något i stil med: "Är det såhär dina besök ska vara? Det är så otrevligt" och jag svarade med att jag inte behövde besöka henne om hon kände så. Då blev hon tyst.

Besöket hos herr A var desto trevligare. Vi skulle mysa framför en skräckfilm men vi hade sex istället. Pratade och hade sex. Och ännu mer sex. Verkar vara vår grej. So nice. Han var dock tvungen att jobba idag men han hade räknat med att jag skulle sova kvar. Han hade till och med köpt frukost till mig. Söta nosen. Så jag låg och drog mig i hans säng medan han var iväg och jobbade. Skönt som attan.
Det är så här det ska vara helt enkelt. Träffas och ha mysigt och roligt. Grymt sex. Inga löften. Inga framtidsplaner. Tycka om varandra. Inte göra en grej av det. Bara vara. Undrar hur länge det håller i sig?



No time

Jag har haft helt galet roligt i Göteborg. Madonna är bara så rätt. Det finns hur mycket som helst att berätta men min mamma har ramlat och brutit lårbenet (om jag förstått det rätt) och ligger nu på operation så det blir till att avvakta en bättre tidpunkt att slå sig ner här och skriva.

Imorgon ska jag träffa underbaraste herr A. Som jag faktiskt saknat... En hel del. Fuck it! Nåja, vad gör man? Hjärtat går sin egen väg.

Nej, jag kan inte sitta kvar här tyvärr. Även om jag inte vill något hellre för stunden.
Take care!




FUCKING UNBELIEVABLE

Herr A är fantastisk! Har jag sagt det förrut? Mmm, det tåls att säga igen. Fan-fucking-tastisk!
Han tänker som jag. Vi satt och diskuterade singellivet och livet i övrigt och vi är helt överväldigade över livet och hur det ser ut nu. Vi tycker så sjukt bra om varandra och sa i princip i mun på varandra hur vi önskade att vi träffats senare i livet. Han nämnde förvisso ett år från nu. Jag hade kunnat vänta längre om jag ska vara ärlig. Men! Det går bara inte att inte ses. Vi är på tok för bra för att vara isär. 

Det blev aldrig någon basket då planen var upptagen. Så vi satte oss i närheten på en utkiksplats istället och pimplade vin. Vår plan att spela basket försvann helt enkelt i nöjet att bara sitta och konversera om allt och ingenting. När vinet var slut och vi var ordentligt berusade gjorde vi ett försök att spela men det slutade bara med att vi låg på marken på basketplanen och hånglade.

Vi gick hem till honom och sexade. Behöver jag nämna att det var fantastiskt eller har ni listat ut det redan? Bland det första jag sa var dock: "Om du behandlar mig som en porslinsdocka blir jag arg." Han är helt förundrad över mig och undrar om jag är svarvad i laser. Sa ungefär tusen gånger att tjejer skulle döda för att få se ut som mig. Jag tycker ärligt talat att hans beundran är väldigt konstig om än väldigt underhållande förstås. Jag har nämligen sett vad det är för tjejer som trånar efter honom och det är fan inga dåliga brudar direkt. Jesus!

Idag har han skickat ungefär en miljon sms. He likes me. Jävla tur för honom att jag gillar honom också. Skarpt! Vilken jävla grabb! I am so gonna do this again!

Nu ska jag fortsätta packa inför min Göteborgsresa. Ska se underbaraste Madonna på söndag. Lyckan kan inte vara större! I love my life!


And so on...

Imorgon ska jag träffa herr A. Vi ska spela basket igen. Han tror att han kommer vinna den här gången. 
Vi får väl se. Kan tänka mig att låta honom vinna om jag får lite kött i utbyte. Hans kött vill säga. 
Grr... 

Yeah, yeah. Hoppas att inget oförutsett händer så att det blir av. 

I helgen åker jag till Göteborg för att se Madonna. Har längtat sedan i februari! Yay!

Nu ska jag duscha. Jag har egentligen massor att berätta men ingen lust att skriva. Sorry!


 

Dränerad

Jag är så sjukt hungrig! Exet ringde när jag var på väg hem från stan och det blev ett långt samtal som resulterade i att jag glömde bort att handla mat. Har inte ett skit hemma. Jo, möjligtvis lite makaroner att koka upp. Såhär dags? Hmm...
Är helt dränerad på energi och orkar inte berätta om samtalet.

Tror att min granne har sex. Låter som en gnisslande säng. Inga stön dock. Boring!


Gnagande samvete

Försov mig imorse. Eller rent tekniskt kan jag nog inte hävda det med tanke på att jag var inom flextiden. Tur det. Bland det första som skedde när jag kom fram var i alla fall att jag fick ett riktigt humoristiskt sms från herr A. Mycket bra start. Älskar att han har humor. Guldstjärna i kanten!
Ikväll har jag hälsat på min pappa, det var lika spännade som vanligt - dvs inte alls. Sen tog jag ut katten på promenad. Har så fruktansvärt dåligt samvete då jag tycker att jag spenderat alldeles för lite tid med henne på sistone. Ska dessutom till Göteborg i helgen och ska därför ordna kattvakt. Min lilla flicka... Kvällen tillägnas henne. Nu ska jag locka henne i säng tänkte jag.

Sov gott.




Grymt bra helg!

Toppenhelg! Är förvisso galet trött och har en del sömn att ta igen. Hur det nu ska hinnas med. Träffat herr A och haft det helt underbart trevligt. Det känns bara så... Naturligt. Som att jag känt honom en längre tid. Fast på ett positivt sätt. Han är så jävla skön. Känns rak och ärlig.
Sov hos honom i natt efter en nattlig basketmatch som jag förövrigt vann. Eller, så mycket sömn blev det inte då vi satt uppe till sju, åtta på morgonen och garvade oss fördärvade över diverse klipp på Youtube. Sen förflyttade vi oss till sängen. Och där gick det relativt hett till. Ingen sealed deal om jag kan uttrycka mig så då jag faktiskt vill vänta ett litet tag till. Fast det krävdes också sjukt mycket viljestyrka för att klara av den saken... Ett tag var jag övertygad om att han försökte äta upp mig :)

Anyways... Idag har jag varit på Skansen med en trevlig bekant. Det var supermysigt och precis vad jag mäktade med en dag som denna. Nu måste jag sova. Får se om jag återkommer med lite ytterligare detaljer om min kväll/natt med herr A. Lovar inget. Kanske inte känns aktuellt imorgon, vem vet.

Min käraste vän har hittat hit nu. Åh, vad jag älskar henne. Hon är så fin. Tack för att du tagit emot bloggen så bra. Puss på dig.


Nervös

Tillbaka från Skarpö. Det var trevligt. Umgicks nästan mest med en hund som också var på besök. Men det var ju trevligt.
Sms:at med herr A en del igår. Sa att jag eventuellt tänkte gå ut ikväll och sa att han såklart fick haka om han ville. Det ville han. Där ser man. Trevligt. Då måste jag se till att det blir utgång ikväll då. Shit. Sjukt nervös. Det löjliga är ju att jag inte varit ett dugg nervig innan. När vi sågs i onsdags var jag allt annat än nervös. Men nu... Det är som att jag förstått hur fantastisk han är och blivit feg därefter. Jag är uppenbarligen en riktig tönt. Vi låter det stanna mellan oss va? ;)

RSS 2.0