Weird feeling

Nu när jag bestämt mig för att åka känns det mycket lättare av någon konstig anledning. Kanske för att jag inte har något annat val än att förtränga. Och det är jag ju van vid. Jag mår ju som bäst när jag stänger av...

Jag ska läsa "Män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson på resan. Efter att både syrran och terapeuten påstått att Lisbeth Salander i boken för tankarna till mig kunde jag inte motstå frestelsen mer.

Då är det inte långt kvar tills man är i ett annat land då. Mindre än ett dygn faktiskt. Weird.



Our Destiny


Bitterfitta räcker inte till

Jag har bestämt mig för att resa. Mest för att jag tror att jag skulle bli komplett galen av att stanna hemma. Sen vore det så dystert att avboka med kompisen som väntar där. Får hålla god min istället. Jag måste lyckas!

Har även kommit fram till att jag skulle vilja vara singel resten av livet. Jag har sugits in i ett riktigt mansförakt... Det är mörkt och fyllt av hat här. Tycker att killar är imbecilla varelser som är helt oförmögna att tala sanning. Undrar om jag alltid kommer att känna så?

Det går inte att lita på killar. Det är jag helt övertygad om för tillfället. Jag tror att man kan behålla sina manliga kompisar. Kompisar verkar de kunna ha. Men att ha flickvän? Nej, det verkar tyvärr gå över deras kompetens.

Några citat för att visa min poäng:

"jo, men så gjorde jag i alla fall det här som sårade henne..."
"du skulle blånekat! in i det sista."
"jag försökte ju. hon gick inte på det."
"hmm, du ska inte vara med en sådan intelligent tjej."

Eller så ska inte ni vara sådan jävla vidriga idioter! Och det här med att blåneka in i det sista - snälla sluta med det! Det funkar inte. Jag kan GARANTERA att ni får en mycket bättre respons om ni står för era misstag. Om ni, när ni blir påkomna säger; du kommer inte att gilla det här men jag ska lägga alla korten på bordet".
Klart att det kommer bli bråk, klart att det kommer bli tufft. MEN (och det här är det fetaste jävla MEN du någonsin läst) då respekterar du henne åtminstone och hon kommer att ta hänsyn till det. Istället för att blåneka in i det sista och längre än så - stå för vad du gjort. Allting annat är att dumförklara henne! Och tro mig - DET gör henne arg.

Till alla er lögnaktiga svin där ute som inte vågar stå för era handlingar. Pinsamt att ni är så fega! Här har ni:



Beslutsångest

Vaknar. Stirrar framför mig. Fast i tankar. Ångest. Ja, men det var ju ett trevligt nytt mönster i mitt liv.
Idag är ångesten så omfattande. Idag måste jag ta ett beslut.
Vi har en inplanerad resa tillsammans. Ska jag fortfarande åka? Vår gemensamma vän som väntar på oss där borta... Jag har ju verkligen sett framemot att få träffa honom igen. Resan är betald... Men idag är sista dagen för att växla pengar så jag måste bestämma mig.

Jag tror inte på en fortsättning för oss, men det gör du. Så på ett sätt skulle du kanske straffas lite av att vara bortrest med mig men inte få röra vid mig? Det vore faktiskt underbart om du led lite också. Så arg och sårad är jag. Men vore det bra? Skulle jag klara av att hålla god min inför vår vän så att inte han känner obehag? Skulle jag kunna njuta av resmålets alla upplevelser med dig trots att jag är så ledsen?

Och om jag inte åker... Vad gör jag då? Lägger mig i sängen i en vecka och tycker synd om mig själv? Går tillbaka till jobbet och berättar att min resa inte blev av med alla pinsamma följder det innebär? Jag orkar inte jobba just nu... Men jag vill inte ligga i sängen en hel vecka. Hade jag kunnat åka någon annanstans med en vän, hade det varit det bästa. Men jag hittar ingen lämplig sista minuten, eller för den delen en vän som både har råd och ledigt. Så då återstår bara att åka iväg på den redan inplanerade resan eller att ligga hemma i min säng och tycka synd om mig själv. Helvete!
Var det här tvunget att ske? Och just nu?

Avsmak

När jag talar med dig känner jag avsmak och ilska. När jag inte talar med dig är jag ledsen. Jag vet inte riktigt vad jag föredrar. Det är på ett sätt lättare att vara arg än ledsen. Att vara arg är ju egentligen bara en reaktion på att vara just ledsen.
Så vad gör jag nu? Jag är ledsen både med och utan dig... Och om jag inte vill vara ledsen då, vad gör jag då?

Nu ska jag titta på Medium. Kanske glo lite på Ghostwhisperer också. Stänga av hjärnan.




























Alla dessa mail & sms

Jag har vaknat nu. Det första jag tänker på är ditt svek. Det svider i hjärta och mage och jag undrar om jag ska svara på ditt senaste sms. Tårarna har inte hunnit börja rinna än, jag är snarare i något apatiskt liknande tillstånd. Om man bortser från den svidande känslan. Jag verkar inte bli klokare på den här historien. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill bara dra täcket över huvudet och somna om. Somna om i ett drömlöst mörker.

Jag gråter inte i sällskap...

...men nu är jag hemma igen.
Vill sova. Är så trött. Har så ont.
Tänk att få vara törnrosa just nu.


Why?

Nej, tårarna vägrar sluta rinna. Vad ska jag ta mig till? Måste snart gå utanför dörren också... Riktigt härligt. Så ser ni en bölande tjej på tunnelbanan... då är det nog jag. Fan, jag vill inte.

Jag vill bara ligga i sängen med täcke över huvudet hela dagen.


"Why can't you see this boat is sinking?" (Annie Lennox)

Genom tårar

Vaknade... Stirrade rakt in i datorskärmen. Låg i flera minuter och stirrade på skärmsläckaren. Tankarna snurrar runt, runt i en hastighet jag har svårt att följa. Inser att det inte är speciellt givande att följa skärmsläckaren med blicken. Blir lite rädd för mig själv... För det dystra. För förtvivlan jag känner.

Kom att tänka på min syrras sms till mig igår:
"Fantastiska du. Allt löser sig alltid i slutändan, även dom gånger man inte har en aning om hur. Älskar dig. Puss"

När? När löser det sig? Jag är redan trött på den här historien. Jag vill så gärna känna att den är överspelad. Hur långt är det tills dess? Kommer jag ha mycket ont på vägen? Kommer tårarna sluta rinna snart? Men tack, älskade syster, för att du påminner om något så självklart som man faktiskt inte tänker på när man är mitt uppe i det. Det var verkligen en ljusglimt i allt mörker.

Godmorgon då... Verkligen.










Förtvivlan håller mig vaken

Tårarna verkar aldrig ta slut.
Jag är så besviken.
Jag trodde du höll av mig.

Hur får jag bort tankarna?
Hur bedövar jag?
Kan jag glömma?

Är så trött...
Ska stänga av.
Se om jag lyckas.

Du sover säkert djupt vid det här laget.
Fan, vad orättvist.
Du är en skit.

Ska du inte trampa på mig också?






Är det inte bara det som fattas? Hur kunde du? Hur tänkte du? Varför vill du mig så illa? Jag förtjänar inte det här.

Funderade du inte alls på konsekvensen? Eller ansåg du att det var en risk du var villig att ta?

Förstår du inte hur ont det gör? Kunde du inte tänkt lite på mig? På min själ... Som du just ärrat. Vad ger dig den rätten?

Hur ska jag kunna lita? Tyckte du att jag behövde det här? Förtjänade det?

Hur ska jag läka från det här? Har du svar på det?

Det gör ont. Jag mår illa. Vet inte var jag ska ta vägen. Vad jag ska ta mig till... Du har inte rätt att behandla mig såhär.

Förlåt räcker inte. Det gör inget ogjort. Läker inga sår. Jag kan inte... Det går bara inte...

Inte ens om jag hade haft viljan hade jag klarat av det...

Aj

I know enter the...


Jodå, jag vet att klockan går att jämföra med barnet men ärligt talat så måste jag slita mig från det här eländet och försöka ta igen förlorad sömn. En del påstår att det inte går, men jag läste minsann senast i HÄLSA att det kan man visst. Jag väljer att tro på det. Inte bara för att jag läste det i en tidning som handlar om hälsa utan för att det var den informationen jag senast läste i ämnet. I dagens ombytliga samhälle, där det ena gör dig stark dag ett och ger dig cancer dag två, tycker jag inte att det finns annat att göra. I can justify every step I take... Sleep tight!

This used to be

This used to be my playground [used to be]
This used to be my childhood dream
This used to be the place I ran to
Whenever I was in need
Of a friend
Why did it have to end
And why do they always say

Don't look back
Keep your head held high
Don't ask them why
Because life is short
And before you know
You're feeling old
And your heart is breaking
Don't hold on to the past
Well that's too much to ask 

(chorus)
Live and learn
Well the years they flew
And we never knew
We were foolish then
We would never tire
And that little fire
Is still alive in me
It will never go away
Can't say goodbye to yesterday [can't say goodbye]

(chorus)

No regrets
But I wish that you
Were here with me
Well then there's hope yet
I can see your face
In our secret place
You're not just a memory
Say goodbye to yesterday [the dream]
Those are words I'll never say [I'll never say]

This used to be my playground [used to be]
This used to be our pride and joy
This used to be the place we ran to
That no one in the world could dare destroy

This used to be our playground [used to be]
This used to be our childhood dream
This used to be the place we ran to
I wish you were standing here with me

This used to be our playground [used to be]
This used to be our great escape
This used to be the place we ran to
This used to be our secret hiding place

This used to be our playground [used to be]
This used to be our childhood dream
This used to be the place we ran to
The best things in life are always free
Wishing you were here with me


I väta jag legat

Man ska inte ta med sig både mobil och bok in i badrummet när man ska bada. Jag låg ju i badet i nästan två timmar som resultat. Det positiva med det är förstås att jag dels fått gnälla av mig en hel del angående min påfrestande arbetsdag och att boken snart är färdigläst. Då kan jag börja på en ny bok. Eller rättare sagt... Hoppa tillbaka till en av de andra två jag också läser. Har alltså påbörjat inte mindre än tre böcker samtidigt. Vet inte varför - det är faktiskt inte likt mig.

Jaha... Då har man inte gjort någon större nytta här hemma idag då... Blir till att intensifiera hemmaarbetet i slutet av veckan istället. Dumt. Jag skulle ju förvisso kunna fixa lite nu, men med tanke på hur få timmars sömn jag fick i natt så orkar jag inte lyfta ett finger. Ursäkter, ursäkter. Vad skulle jag vara utan er? Thank you for everything.

...Justify...

Suck och stön räcker inte till

Tack och lov att denna arbetsdag är över. Mitt tålamod testades en aning. Visade sig att jag knappt har något tålamod, haha. Det här har varit en riktig skrotdag! Imorgon är det halvdag sen tar jag en dryg veckas semester. It feels great!

Nu ska jag lägga mig i badkaret. Tänkte ta sällskap av en bok. Katten kommer säkerligen hålla sig i närheten hon med. Min lilla gosa.

Time for bed



Nu ska jag och katten somna framför Medium, en av våra favoritserier.
Vi är uppe på tok för sent för vårt eget bästa. En av oss jobbar ju imorgon.
Sov gott.

För att du springer runt, runt i mitt huvud

Jag är så sjukt förälskad i dig. Och jag fattar inte vad som hände. Var helt övertygad om att vi var över. Hur lyckades du vända mig? Övertyga mig att ge oss ännu en chans? Hur du än gjorde - tack!
Nyförälskelsen gror i kroppen tillsammans med glädjen. Jag älskar att känna såhär.
Är så glad att jag slipper sakna dig. Att jag får omfamna din vackra, härliga kropp ännu mer. Jag behöver inte ge upp känslan att du är som skapt för mig. Jag får känna din värme, din fasta form, din doft. Jag får fortsätta dra mitt finger längs ditt välformade ögonbryn, smeka dina vackra kindben, kyssa dina mjuka läppar. Dyrka dig på mitt sätt. Vi kan fortsätta vara vi, leka, sexa, mysa. Ingen kan ju sexa som vi kan. Du och jag.
Min vän... Du vackra karl som inte har en enda skavank. Nu ska vi skratta också. Så som vi gjorde i början. När inget kunde stoppa oss. Nu håller vi oss på topp. Det är ju här vi hör hemma.

Om du vore här hade du sagt:
"You and me, babe!"
och jag hade replikerat:
"You and me, hunk!"

Jag älskar dig




What´s on my mind?

I´ll give you a hint


Och ensam är jag också. Synd...a


Feel it on my...




I feel it, it's coming

Chorus:

Rain, feel it on my finger tips
Hear it on my window pane
Your love's coming down like
Rain, wash away my sorrow
Take away my pain
Your love's coming down like rain

When your lips are burning mine
And you take the time to tell me how you feel
When you listen to my words
And I know you've heard, I know it's real
Rain is what this thunder brings
For the first time I can hear my heart sing
Call me a fool but I know I'm not
I'm gonna stand out here on the mountain top
Till I feel your

(chorus)

When you looked into my eyes
And you said goodbye could you see my tears
When I turned the other way
Did you hear me say
I'd wait for all the dark clouds bursting in a perfect sky
You promised me when you said goodbye
That you'd return when the storm was done
And now I'll wait for the light, I'll wait for the sun
Till I feel your

(chorus)

Here comes the sun, here comes the sun
And I say, never go away

Waiting is the hardest thing
[It's strange I feel like I've known you before]
I tell myself that if I believe in you
[And I want to understand you]
In the dream of you
[More and more]
With all my heart and all my soul
[When I'm with you]
That by sheer force of will
[I feel like a magical child]
I will raise you from the ground
[Everything strange]
And without a sound you'll appear
[Everything wild]
And surrender to me, to love

Rain is what the thunder brings
For the first time I can hear my heart sing
Call me a fool but I know I'm not
I'm gonna stand out here on the mountain top
Till I feel your

Rain, I feel it, it's coming
Your love's coming down like
(repeat)

(chorus)

Rain, I feel it, it's coming
Your love's coming down like
(repeat)

Rain




Mmm, varför sitta inne när det regnar?
Nästa oväder ska jag dansa utomhus med min partner.
Skippar förmodligen den vita klänningen däremot.
Verkar... opraktiskt.

Skrämmande artikel

Den här artikeln skrämmer i alla fall mig. På vilket sätt skulle jag bli mer kompetent inom mitt yrke för att jag skaffade barn? Kommentarerna till artikeln är också rätt skrämmande. Tänk att folk så ofta ska uttrycka åsikter som om det vore svart eller vitt. Mina erfarenheter av livet har visat att det finns en hel del gråzoner där emellan som kan vara intressant att fästa uppmärksamhet på... Men men...

Jakten på lycka

Jag insåg idag hur pass fokuserad jag egentligen är på att bli lycklig. Min psykoterapeut har frågat mig vad jag vill ha ut av livet och svaret på den frågan är lycka. Jag vill vara lycklig! Vad det innebär kan jag dock inte svara på. Och hur jag når dit har jag inte kommit fram till än. Men som jag söker. Jag läser Dalai Lamas "Vägen till lycka!", jag går hos terapeuten och bearbetar gamla sorger, jag försöker pigga upp kropp och själ med hälsokost etc etc.
Och idag tog jag till medlet jag alltid försökt undvika. Jag fick antidepressiv medicin utskriven... Det känns vemodigt. Har svårt att föreställa mig själv på antidepressiva. Får vänja mig vid tanken innan jag börjar på riktigt.

Kan det vara så att jakten på lycka är som att jaga kärlek? Jag tror bestämt att den som inte vill finna kärlek finner den och den som längtar mycket finner den inte. Kan det vara så att lyckan en dag bara skulle slå mig i huvudet en dag om jag slutade söka efter den?
Läkaren bad mig göra ett test för att se på vilken nivå min depression och ångest ligger. Det visade sig att ångestdelen inte var något att oroa sig för och att depressionen var på medelnivå. Hur bra är inte det? Man får vara glad för det lilla! Jag misstänker dock att det ligger en liten lurig nyförälskelse bakom det relativt positiva resultatet. En nyligen löst konflikt kan väl lyfta varenda människa åtminstone en aning. Och jag kände mig faktiskt genast lättare och piggare än på länge efter ha löst denna konflikt. Det var en kortvarig singelhistoria jag fick... Men jösses vad bra det känns nu. Jag trodde att jag tappat allt hopp om oss... men så var det inte. Gick från att känna nattsvart hopplöshet till något i stil med "en sista ärlig chans som aldrig förr. Jag har inget att förlora."
Nu håller jag tummarna för att vi ska fixa det här. Att vi ska ha samma team-känsla som i början... När han och jag var oskiljaktiga och oslagbara. Det känns som att vi förstår allvaret nu. This is it.



Morgonkvist javisst

Idag vill jag ha roligt! Vill att dagen ska kännas solig och munter.



Jag ska börja med att diska lite. Känslan av att ha gjort nytta är viktig.
Sen ska jag iväg och luncha och kika på lite konst. Förvisso ganska
deppig konst.
Äh, jag SKA ha roligt idag! Så det så!

En helt ny värld

Införskaffade mig några böcker idag. Med böcker är man aldrig ensam.





Min finaste vän



Försöker söka tröst i katten. Men även om hon älskar mig vill hon inte
bli omfamnad på mina villkor. Hennes går bra. Då går det alldeles utmärkt.
Älskar kattan. Hon är det vackraste jag har.

Avskyr att gråta...

...men hos psykoterapeuten är det bara en tidsfråga innan jag börjar böla. 
Och nu känner jag mig såhär:

 

Det tar alldeles för lång tid att återhämta sig efter ett besök hos henne... Jag vill inte gå dit mer.

Exet bjöd på det vanliga

Är hemma - ensam. Exet försökte bjuda in sig, jag tackade nej. Så skönt.
Jag är så trött på ex. Kan inte för mitt liv förstå varför hakan alltid ramlar i asfalten när de dumpas. Det är knappast som att jag inte förvarnat. Alla dessa diskussioner om vad jag vill ha ändrat, att jag inte är nöjd, att jag inte trivs i relationen... Vadå? Var det varningstecken?
Som en blixt från klarblå himmel. Hur tydlig man än varit.

Och så det där... Det där som gör mig så tvär och sur att jag inte vet var jag ska ta vägen. "Jag kan ändra mig. Om vi gör såhär då?" Så jävla dags nu! Jävla trams! Vad sägs om att tillmötesgå mig när jag ber dig första gången i så fall? Vi har ju ändå haft det här samtalet i x antal månader nu... Har du lyssnat? Har du tagit in?
Vad sägs om att ta mig på allvar när det ännu finns tid och intresse från min sida? Varför ta tag i det när jag gett upp om oss? Verkar inte det vara lite fel i planeringen kanske?

Du är inte det första exet som beter sig såhär. Det verkar nästan vara en oskriven lag på att bete sig så dåraktigt. Men jag blir nästan som mest besviken på dig ändå. För jag tyckte verkligen att jag hade varnat dig så väl. Berättat exakt hur jag fungerar. Vad jag tycker om löften om bättring när det är försent. Du har till och med sett mig i den här rollen förrut. Hur kunde du låta det här ske? Jag har varit så brutalt ärlig mot dig. Lagt varenda litet kort på bordet. Du trodde att jag bluffade... Damn it! Guess what? You just lost...

Grannen har gaser i magen

Det hörde jag just. Lövtunna väggar kanske rentav är en underdrift?
Jag kommer aldrig våga ha sex här hemma igen.
Jösses!

Hjärnaktivitet på rekordlåg nivå

Jag börjar bli lätt oroad över min nya ovana att surfa runt på www.mtv.com.
Verkar inte kunna sluta. Hooked! The Hills - avsnitt efter avsnitt. Och inte slutar det där. Det finns ju hur mycket som helst att glo på. Life of Ryan. Doubleshot at Love, etc etc. Jag inser att jag lika gärna kan utföra lobotomi på mig själv. Det skulle ge samma resultat.

Men... Jag råkar ha fallit för just Lauren i The Hills. Hon är galet söt, helylle, vettig, rolig, omtänksam... Finns det en manlig motsvarighet till henne så sänd över karln till mig!

Åh, fy vilken ångest jag får när jag tänker på denna nya ovana. Kan man kompensera det genom att införskaffa den senaste utgåvan av Illustrerad vetenskap kanske? Har bläddrat i den tidningen några gånger då jag väntar på mat i den lokala pizzerian. Den känns som en hyfsad kompensation... Eller är det bara min lobotomi som får mig att tro det?


I better not

Arbetsdagen höll på att driva mig till komplett vansinne. Allt som kunde gå fel gick fel. Behöver jag nämna att humöret i slutet av dagen var längst ner på botten? Dynga!
Försökte använda mig av detta usla humör för att undvika ett besök hos mamma. Det funkade dessvärre inte alls. Hon hamnade istället i någon sorts vanföreställning om att HON skulle göra mig på gott humör igen. Det är ju rart... Bara alldeles omöjligt.

Så nu, äntligen hemma, sitter jag och undrar vad som var meningen med den här dagen egentligen? Önskar att jag aldrig klivit ur sängen där på morgonkvisten. Den här dagen var inte min egen. Den måste ha varit till för någon annan. Dagen bara försvann i komplett nonsens i ett enda virrvarr av saker jag inte alls ville göra. Hoppas att morgondagen blir bättre.

Är lite orolig inför morgondagen... Ska träffa honom. På ett event. Vill hålla fast vid mitt beslut men är rädd för att övertalas. Mot bättre vetande. För vett har inget med kärlek att göra. Kärlek är rent gift.

Your cruel device
your blood, like ice
One look, could kill
My pain, your thrill...

I wanna love you but I better not touch
I wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you but I want it too much
I wanna taste you but your lips are venomous poison
Your poison running through my veins
Your poison
I don't wanna break these chains

(I wanna love you but I better not touch)

Poison

Your mouth, so hot
Your web, I'm caught
Your skin, so wet
Black lace, on sweat

I hear you calling and it's needles and pins
I wanna hurt you just to hear you screaming my name
Don't wanna touch you but you're under my skin
I wanna taste you but your lips are venomous poison
Your poison running through my veins
Your poison
I don't wanna break these chains

(Alice Cooper - Poison)



Poisoned kisses from me to you...


Miljövän men orgasmhämmande

Jag är ingen fan av stambytta duschar där duschstrålen är näst intill obefintlig. Det är så gott som omöjligt att komma under den där mesiga strålen. Det tar i alla fall ordentligt med tid. Undrar om man verkligen sparar vatten på det där sättet... Både mina duschar och mina onani-stunder tar betydligt längre tid i en stambytt dusch.

Onani i all ära men det hade varit trevligare att få sätta tänderna i någon.



Spetsunderkläder

Här ligger jag i sängen och vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Du är inte här. Och kommer inte vara här mer. Jag ligger här i spetstrosor... till vilken nytta? Ensam... Trånande...
Jag tar hand om det på egen hand.




Grå

Dagen är grå... Mitt sinne likaså... Bara i en mörkare grå nyans. Det hade förstås kunnat vara värre. Det hade kunnat vara nattsvart. Men en del av mig ser framemot det nya som nu kommer. Utan dig? Det får nog bli så... Jag vill veta om det är du som dränerar mig på energi. Har en stark känsla av att det kan vara det. Jag saknar dig inte än... Jag är fortfarande för arg och ledsen... Undrar om du kommer ringa fler gånger idag och försöka övertala mig att stanna? Please dont...





...

Är det såhär det ska vara? Om och om igen? 
Hur länge då? Varför? 
Jag kämpar för att hålla kärleken vid liv.
Det är inte så det ska vara...
Vill känna att det är självklart att älska dig.
Inte behöva leta efter anledningar.


Långsamt uppvaknande

Jag ligger fortfarande i sängen. Blir nog liggandes ett tag...



No nightmares



Om jag ska orka busa efter jobbet imorgon bör jag se till att få lite sömn nu.
Att sova utan TV är inget alternativ... Vad ska jag somna till ikväll? CSI får duga.
Jag är på relativt gott humör så... dröm sött!

Trygg plats

Psykoterapeuten pratar hela tiden om att man ska ha en "trygg plats" som man kan besöka i tankarna när det blir tungt. Jag har ingen sådan plats men söker efter en med ljus och lykta. Den här platsen är ju knappast fy skam i alla fall. Kanske kan testa den nästa gång.


Strike A Pose





Imorgon ska jag dansa. Bland alla stela jävlar. Utgång direkt efter jobbet. Jag ska måla naglar och ha mig snart. Göra mig läcker. För imorgon då mörkret faller tänker jag sexa!
(Och som på en given signal ringde pojkvännen...)

Jaha, där dog den gnistan av lust. Han vill att jag ska följa med honom på bio i helgen och se Star Trek. Fy, usch, tvi! Inte alls min typ av film kan jag lova. Det vet han också, men han insisterade på att jag ska följa med. Vi får se. OM jag skulle göra det är det snarare för att samla lite flickvänspoäng. Någongång ibland sådär måste man helt enkelt bjuda till och dela det där töntiga intresset grabben har för sci-fi. *suck*

Var var jag någonstans? Ja, just ja... Jag skulle just till att drömma mig bort i sexfantasier när han så abrupt ringde och störde ja...  Inspirationen gick i moln av det där med Star Trek. Nåja, vad är väl en bal på slottet? Nej, det där var styggt av grabben. Det där samtalet var lika osexigt och störande som väckarklockan är mitt i en sexdröm.



Introduktion, någonstans lurar ett syfte...

Idag var jag lat och tog bussen till jobbet trots att en promenad dit hade tagit mig mindre än 15 minuter. Men jag var inte på humör för att promenera. Natten hade känts så kort. Jag skulle vilja skylla detta på en hostande granne genom lövtunna väggar och min snarkande katt, men ärligt talat så var det bara jag som satt uppe i rent destruktivt beteende och mot bättre vetande.


Hur som haver insåg jag att jag inte tjänade ett dugg på mitt lata drag då en hel drös med vidriga barn klev på bussen stationen efter min. Jag hade radion på i öronen - förgäves. De små ynglen var överallt i hela bussen och lät värre än en skock hyenor! Barn... *ryser* Nej, det blir nog inga sådana. Jag kan liksom inte komma på vad de ska vara bra till? Börjar tro att jag saknar den där biologiska klockan alla talar om. Den kanske är trasig? Det bekymrar mig dock inte märkvärdigt för tillfället med tanke på att pojkvännen inte heller är sugen på barnavel. Dock känns det något oroväckande att han tydligare kan se sig själv som far till ett barn än som en äkta make. För mig är det, om jag måste välja (mellan pest eller kolera), precis tvärtom. Nu betraktas jag som omänsklig, hård, kall och okvinnlig - inte sant? Självklart. Vi tjejer har ju inte gjort annat än tänkt på bröllop och barn sedan barnsben. Nej, jag tänker fan inte be om ursäkt för att jag faktiskt INTE gjort det. Jag är så jävla trött på alla tjejer som fortsätter leva upp till den myten. Det finns väl för fan vettigare saker och för den delen minst sagt roligare saker att drömma om här i livet. Som karriär... Som att resa runt och se världen... Som att dansa hela natten lång när andan faller på... Som att duscha när och hur länge man vill utan att behöva ta hänsyn till någon annan. Nåja, smaken är ju som baken som sagt.... Vissa gillar inte katter - det gör jag. Det är ett bra argument när folk ifrågasätter ens val av barnlöshet. Å andra sidan... Jag har tid att ändra mig. Då står adoption främst på listan... Eller införskaffande av en hund kanske?



Någonstans kanske jag måste presentera syftet med den här bloggen... Men jag har inte riktigt klurat ut den delen än. Något som däremot är klart är att det inte blir någon som helst censur för någons skull annat än möjligen för min egen. Ingen jag känner vet om att jag startat den här bloggen. Och det är det som är meningen. Jag måste få skriva av mig lite. Utan allas vetskap, ögon och åsikter. Jag har bloggat förrut, men inte anonymt... Och mer avsett för mina vänner. Nu vill jag blogga för min egen skull. För att jag inte är på topp för tillfället. När jag var yngre skrev jag alltid dagbok. Det tycktes hjälpa mig igenom ett och annat. Jag använder skrivandet som en sorts bearbetning. Idag skulle jag egentligen ha träffat "min" psykoterapeut men hon var tvungen att avboka. Känns lika bra. Var inte det minsta sugen på att sitta och diskutera barndomstrauman idag. Jag gillar att förtränga. Nej, det är en underdrift. Jag älskar att förtränga.

Vet inte om man kanske borde lägga in någon sorts varning... När man mår dåligt är det svårt att se saker från den ljusa sidan... Så känsliga läsare undanbedes. Ibland uttrycker jag mig väldigt... starkt... För att det är så jag upplever det för stunden. Jag vill förstås inte må dåligt och arbetar ständigt med mig själv för att bli en bättre människa. Men ibland är jag en fruktansvärd människa. Har du svårt att ta det bör du nog inte vara här. Och om du råkar lista ut vem jag är för att du känner mig... Läs inte vidare... I only hurt the ones I love.


Sov gott då



I know I will

Naughty Nimrod

Nim tittade förbi...
Helvete vad trassligt det blev...



And then he kind of left me hangin...



As if...

Erotica



Erotica, romance
My name is Dita
I'll be your mistress tonight
I'd like to put you in a trance

If I take you from behind
Push myself into your mind
When you least expect it
Will you try and reject it
If I'm in charge and I treat you like a child
Will you let yourself go wild
Let my mouth go where it wants to

Give it up, do as I say
Give it up and let me have my way
I'll give you love, I'll hit you like a truck
I'll give you love, I'll teach you how to ...

I'd like to put you in a trance, all over
Erotic, erotic, put your hands all over my body 
Erotic, erotic

Once you put your hand in the flame
You can never be the same
There's a certain satisfaction
In a little bit of pain
I can see you understand
I can tell that you're the same
If you're afraid, well rise above
I only hurt the ones I love

Give it up, do as I say
Give it up and let me have my way
I'll give you love, I'll hit you like a truck
I'll give you love, I'll teach you how to ...

I'd like to put you in a trance, all over
Erotic, erotic, put your hands all over my body 
Erotic, erotic

Erotica, romance
I'd like to put you in a trance
Erotica, romance
Put your hands all over my body

I don't think you know what pain is
I don't think you've gone that way
I could bring you so much pleasure
I'll come to you when you say
I know you want me
I'm not gonna hurt you
I'm not gonna hurt you, just close your eyes

Erotic, erotic 
Put your hands all over my body
All over me, all over me

Erotica, [give it up, give it up] romance
I'd like to put you in a trance
Erotica, [give it up, give it up] romance
I like to do a different kind of
Erotica, [give it up, give it up] romance
I'd like to put you in a trance
Erotica, romance
Put your hands all over my body

Only the one that hurts you can make you feel better
Only the one that inflicts pain can take it away

Eroti - ca

(Madonna)

RSS 2.0