Massmördare?

Har tagit en semesterdag idag. Ligger kvar i sängen. Måste ta mig upp nu så jag kommer iväg.
Ska åka till Skarpö och umgås med syrran och co. Känns mysigt. Ännu mysigare hade det varit
att hångla upp herr A.

Jag känner mig nästintill besatt. Det är bra att jag är så pass busy ett tag framöver. Hans perfektion
måste få blekna lite. Ingen är ju perfekt... När man är till synes perfekt går min varningsradar igång.
Mmm... Han är säkert massmördare! That´s it! Honom kan man ju inte träffa!



Hur het kan grabben vara?!

Sov ungefär fyra timmar i natt. Rätt trött. Men så värt det. Fan vilken jävla grabb! Det är helt sjukt hur het han är.
Att jag inte såg det från början...
Idag har jag gått hela dagen och hoppats att han ska skicka ett sms. (Jo, han har uppgraderats från singelmobilen till det riktiga numret nu btw.) Ville att han inte skulle kunna hålla sig från att sms:a. Men det kunde han tydligen.
Fast han har addat mig på Facebook i och för sig, haha. Rätt nice. Kan jag se bilder på honom. Tråna lite i smyg.

Fy. Fan. Vilken. Het. Jävla. Cool. Grabb!!

Idag har jag varit en sådan där riktig jävla fåntratt som sitter och ler för sig själv på tunnelbanan. Hans fel helt och hållet.
Åh, jag hatar det här. Det är för tidigt att börja tråna efter en kille. Det är ju roligt att vara singel och flirta med allt och alla.
Men... Han är bara så... Åh, jag ryser för fan bara av att tänka på honom! Det tog ganska mycket viljestyrka för att låta bli att kyssa de där vackra, hångelvänliga läpparna. För att inte tala om hur svårt det var när man just tittat rakt in i de sexigaste ögonen jag någonsin sett på en karl. Och skrattgropen! Åh, skrattgropen fick mig att smälta. Ja, det där hade ju fan räckt för att jag skulle vara nöjd med daten...

Men han skulle visa sig vara ytterligare sänd från ovan. Muskler! Hårda, härliga muskler.
Och - lyssna på det här; hjärna!
Han älskar djur, gillar att skriva, kan dansa och bjuda på sig själv.
Helvete! Hur fan ska jag lyckas stå emot den här karln?
I´m in big trouble now!

Herr A...

...var fan i det närmaste fantastisk... Han är i luren nu.
Natti.

Date med A.



Idag känns det rörigt i känslovärlden. Mitt ex förklarade sin kärlek för mig idag. Sa att han fallit handlöst igen efter helgen... Att han fick magont av att tänka på mig. Han var med på festen i lördags. Jag bad honom ifrågasätta hans känslor med tanke på hur vi haft det och han svarade "Jag vet. Det är så tydligt att du mår bättre utan mig."
Så nu ska vi börja undvika varandra ett tag. Se om det blir bättre.

Imorgon är det aw (läs; after work).  Exet och jag jobbar inom samma koncern men jag tror inte att mitt ex vet om morgonens planer. Han var inte nämnd på deltagarlistan en vän rabblade upp i alla fall. Herr A kommer att dyka förbi och säga hej så det vore väldigt dumt om exet plötsligt dök upp.

Så nu ska jag äntligen träffa den där karln. Det är ju på tiden. Jag har verkligen blivit nyfiken på honom. Mest för att vi inte setts utan bara sms:at sedan där kvällen på Berns. Han är inte påträngande, han är inte kylig. Han är bara... cool. Vi verkar ligga på ungefär samma nivå när det kommer till att höras av. Det känns som en mycket bra start.

Ja, lördagen var det jag skulle berätta om ja. Det var en supertrevlig dag med många fina vänner. Vi grillade och spelade brännboll hela dagen lång. På kvällen gick nästan hälften av oss ut. Det var mycket trevligt. Lite obekvämt emellanåt när mitt tidigare hångel N lade armen om mig och drog mig till sig. Fick snällt förklara att jag försökte visa mitt medföljande ex lite respekt. Lagom till att första stället stängde blev jag onykter. Man kan väl inte bli annat när folk skämmer bort en med ett nytt glas alkohol så fort det förra tar slut. Nu var vi bara åtta personer kvar. Vi funderade på en eventuell hemmafest hos mig eller  fortsatt utgång på Berns. Av någon anledning bestämde vi oss för Berns.

Mmm... Så där var vi då. Sex killar och två tjejer utanför Berns. Har ingen aning om vad klockan var men säg kring halv två, två. Kön var sjuklig. Fast vad fan kan man förvänta sig av Berns vid den tiden en lördag? Fyra av oss gick efter vad jag ansåg var en evighets väntan in på Berns, jag var inte en av dem. Jag och resterande satte oss på McDonalds. Där åt vi och pratade om att vi skulle hem och spela kort. Tills jag somnade i mitt ex knä. Jo men visst. Så fort jag satte mig och tog det lugnt så kom tröttheten och slog mig som en stekpanna i huvudet. Exet följde med hem. Trodde jag somnade bums men exet påstår att jag låg och kysste honom i sängen. Det är inget jag minns.
Ooops! Fuck it. Why the hell did I do that?


Happy birthday 2 me!

Idag är det min födelsedag och jag känner för att lägga mig i badet med min bok. Jag har träningsvärk och går som en gammal tant. Tror dock inte att det beror så mycket på åldern vilket är tur. Tänkte förstås berätta om festen i lördags men det enda jag orkar nämna nu är att den var riktigt lyckad och jag hade en mycket trevlig dag och kväll.

Visst får jag väl lite dispens såhär på min födelsedag?

So long.

God morgon



Det är lite moln på himlen...
Jag ska se till att få bort dessa innan festen börjar.

Hoppas att ni får en trevlig start på dagen!




Uppe i varv

Det här med att lyssna på musik när man städar och fixar är ju helt klart härligt.
Men det man inte ska göra är att sätta på gamla låtar man nyss hittat på Spotify.
Jag fastnade ju totalt och började leta efter fler och fler. Sen stod jag där på knä
framför datorn och vickade på rumpan. Hooked. Helt uppe i varv av underbar
musik. Glömde totalt bort alla måsten och började istället dansa.
Hur fan ska jag lyckas somna nu?

Ser verkligen framemot festen imorgon och känner mig som ett barn innan
julafton. Ja, om jag hade diggat julafton vill säga...
Hur varvar man ner från den här sortens eufori?
Om jag lägger mig och läser boken kanske...
Värt ett försök.

Good night, sleep tight and do not let the bedbugs bite! 

Festfix

Nu är jag mitt uppe i allt fixande inför morgondagens fest. Den där gästlistan tycks bara öka.
Men det är ju trevligt. Ska snart öppna en flaska Smirnoff och njuta lite. Förtjänar jag.

Fick ett samtal på singelmobilen från dolt nummer. Jag gav fan i att svara. Tycker inte om
dolda nummer, framför allt inte på singelmobilen. Personen verkade vilja förbli hemlig.
Jag har inte fått något förklarande sms i efterhand i alla fall.

Nej, nu ska jag fortsätta fixa.
Trevlig helg!

Större party än väntat

Nu har jag storhandlat inför festen. Första tanken var att jag skulle ha knytis när jag började fundera kring det här. Sen tänkte jag att det skulle kännas så tarvligt med en knytis för typ 15 pers... Så då kom jag på den briljanta idén att jag skulle handla mat, snacks och läsk. Alkohol får man stå för själv. Det är bara det att antalet som kommer på festen blev dubbelt upp det jag trodde. Shit också! Handlat för en hel förmögenhet, haha. Men det lär ju bli skoj i alla fall.
Gästlistan består flest utav killar. Det bara blev så. Mig gör det inget men vet inte om grabbarna själva kommer tycka att det är så skoj. Äh, tjejer får de ragga senare på krogen.

Nu ska jag lägga mig med min bok och mysa. Både jag och killkompisen fick huvudvärk efter att ha storhandlat. Vi tror att det kan ha berott på alla barn som i princip härjar fritt och låter som inåt helvete i butikerna. Föräldrar verkar ha alldeles för lätt för att vänja sig vid oljud.

Nej, sov gott när det är dags. Nu stänger jag av.

Nu hörde han av sig

Oj, oj... Här är det dags att skriva lite. Har påbörjat en ny bok idag. Uppföljaren till Män som hatar kvinnor, dvs Flickan som lekte med elden. En sisådär 100 sidor in nu och den börjar arta sig.

A har hört av sig. Duktig pojke! Nej fy, nu ska jag låta bli att svina. Vi messade lite fram och tillbaka och jag skrev att det känns som att jag har lite för lite fritid om kvällarna för tillfället. Så han frågade om jag tänkte gå ut i helgen. Berättade om lördagsplanen min och att jag förhoppningsvis hamnar ute på kvällen. Vi skulle höras av under kvällen helt enkelt.
Jag måste bara träffa honom. Är så sjukt nyfiken. Inte bara på honom, även om det känns som att det finns ett och annat intressant att gräva fram där... Men om hur det egentligen gick till när vi träffades. Var det jag som började prata med honom så som jag minns? Och vad i hela friden sa jag? Vet inte riktigt hur jag ska lägga fram det här utan att avslöja hur dräggigt full jag var kvällen vi träffades men men... Haha, fan!
Sen är jag väldigt, väldigt sugen på att reta honom lite för det jag fann på Youtube.

Nej, nu ska jag återgå till min bok. Jag är helt sanslöst trött hela tiden. Dagarna går trögt och långsamt och kvällarna alldeles för fort. Vad gör man åt en sådan sak?

Rätt effektiv

Idag har jag faktiskt gjort lite nytta. Därav har jag absolut inget av intresse att berätta.
Jag både städar och fixar med gäst- och inköpslista inför mitt födelsedagsfirande som ska ske på lördag.
Längtar till dess. Helg är alltid bra. Helg med massor av vänner är ännu bättre.





















Out of the closet

Hon fick adressen... Hon vet ju redan allt om mig. Förutom lite saker som hänt på sistone som jag inte hunnit berätta. Det får hon läsa om här. Hon har fått strikta order om att inte döma mig och kommentera i stil med "nej, varför?"... För det är ju gärna så man gör med vänner som betyder mycket för en. Försöker skydda de från dumma handlingar som att gå till sängs med sitt ex. Men du behöver inte oroa dig, vännen... Jag vet vad jag gör. För det mesta. Och någongång måste jag få strula till det också. Du vet att jag reser mig. Du vet att jag klarar det. 

Och jag vet att jag kan dela den här bloggen med dig. Med tanke på allt vi gjort och sagt. Utan hämningar. Och om jag får en enda hämmande tanke så ska jag tänka tillbaka på den gången.... Den kvällen... Hemma i mitt kök... Där vi gjorde något som vi aldrig någonsin hade kunnat föreställa att vi skulle kunna göra. Helt naturligt - bara sådär. (Låt folket tro vad de vill, haha)

Om du nu vågar dig hit... så är du välkommen. Men ge fan i att lämna kommentarer under ett alias som lätt kan kopplas till oss. Du vet vad jag menar :) Puss och kram. I love you lots!







Avslöja bloggen?

Funderar på att röja min blogg för en vän. Hon vet redan allt om mig, det finns ingen hemlighet oss emellan. Men inte ens hon har fått adressen hit. Det är många av mina vänner som vet att jag har en hemlig blogg. Men då det inte är några bloggers i vänskapskretsen förblir den hemlig. Finns egentligen bara en som skulle kunna ta sig hit av ren slump. Och om den personen satte sig in i bloggen en aning skulle jag snart vara avslöjad. Mitt ex skulle nog också kunna söka sig hit om han lade manken till. Men jag har förbjudit honom. Sagt att han förmodligen inte vill hitta den här bloggen i alla fall. 

Men undrar om jag ska dela bloggen med åtminstone en vän? Det känns så konstigt att stänga ute henne. Är bara rädd att det ska hämma mig. Trots att jag inte har hemligheter för henne så känns det som att det skulle kunna hindra mig på något sätt ändå. Jag kan inte alls förklara varför och så är det säkert inte men... Nej, jag vet inte vad jag vill. Kan inte bestämma mig.


Någon som suttit i samma sits?


Nej tack, fyllo!

Jag borde bestraffas. Jag är alldeles för lat för mitt eget bästa. Hade lovat mig själv att diska och plocka här hemma när jag kom hem efter jobbet. Men jag var så trött. Haft en typisk måndag på jobbet där allt gått trögt och fel.
Tror nästan att jag fortfarande är bakis. Så istället för att göra i ordning här hemma har jag suttit på Facebook. Skrivit strunt med vänner, följt upp svaren på inbjudningarna inför min födelsedagsfest.

I lördags träffade jag mitt ex R. Egentligen vill jag snarare kalla honom min vän med tanke på att det var flera år sedan vi hade ihop det. Min intuition stämde hur som helst. Han mådde inte så bra. Jag lyckades inte riktigt få upp hans humör heller tyvärr. Det blev nästan tvärtom istället. Han pratade om att han sparat en låda med saker som påminner om mig. Jag erbjöd mig att kasta den lådan men det fick jag inte. Vad i hela friden är det frågan om?

Senare på kvällen mötte jag upp en väninna och en bekant till henne. Vi var på två olika ställen på Söder. En mycket rar kille kom fram till mig och sade: "Ursäkta, det här kanske är lite framfusigt men jag skulle väldigt gärna få en dans med dig." Jag tittade honom djupt i ögonen och möttes av riktiga hundvalpsögon. Svarade: "Hur skulle jag kunna tacka nej till det? Såklart du får."
Dessvärre hade jag hunnit messa min gamla date och frågat om han var på samma ställe, vilket han inte var - från början vill säga. Men han kom såklart dit på stört. Ensam och full. Jag blev såklart mycket imponerad - eller inte.
Det blev hur som haver ingen dans med hundvalpsögonen. Han kom förvisso fram och bjöd upp mig men tillfället var så illa valt att jag lovade att bjuda upp honom när det passade bättre. Det hann jag aldrig. Han kom och tog mig i handen när jag satt  med fulla daten (tack och lov satt hela sällskapet vid bordet så det blev inte så pinsamt som det hade kunnat bli) och sa att han skulle gå, beklagade att det aldrig blev någon dans men att han var glad över att ha träffat mig. 

Jag är ju en sucker för gentlemän och han behandlade mig som en drottning. Så när han berättar att han inte är från Stockholm och att han åker hem imorgonkväll så tar jag helt enkelt tag i hans hand och drar honom utom synhåll för fulla daten. Vi byter nummer och säger att vi ska höras på söndagen. Jag frågar hur gammal han är då han ser så ung ut. Han är några år yngre än mig. Sak samma. Sedan skiljs vi åt. 

Fulla daten håller på att driva mig till vansinne. Så full som han var borde han ha hållt sig borta. Någongång under kvällen kläckte han ur sig något spydigt om min singelmobil vilket fick mig att fräsa till. Sa att jag inte varit annat än ärlig mot honom och att han inte kan säga ett skit om det. Antar att det var lite svartsjuka som klev in - jag tror att det var svårt att misstolka vibbarna mellan mig och hundvalpsögonen. Sedan satt jag ett ganska bra tag och försökte förklara att vi inte hade en framtid ihop efter att han hade berättat vad han var ute efter. Han var full och trög. När jag ifrågasatte vad det var han gillade med mig så började han först räkna upp det fysiska. (Inte ett speciellt smart drag - uppskattas inte.) Sedan kom han fram till att daten hade varit så mysig. Det hade gått och snackat med mig. Jag hade varit så rolig.

Frågade hur han ställde sig till det faktum att vi är så pass olika. Att vi är som natt och dag. Det tyckte han inte att vi var. Så jag fick börja argumentera kring våra olikheter. Började med det faktum att han jagar. Jag skulle aldrig ta i ett skjutvapen av principskäl. Hade en känsla av att vi var väldigt olika politiskt sett också vilket jag fick honom att bekräfta. När jag sa att det aldrig skulle falla mig in att rösta på det han röstat på så kontrade han med att politik inte hör hemma i ett förhållande. Jag tycker tvärtom att det är en viktig del. Ja, vi kunde inte ens enas om att vara oense. Han var så sjukt envis att jag till slut bara gav upp och gick och dansade istället.

Han skickade följande sms på natten: "Kul att höras, trots att vi är så olika. :-)"
Jag svarade aldrig. Söndag får jag: "Kul att du ville träffas. Är dock lite förbryllad över varför. Vill du ha en kk eller är du intresserad av mig på allvar? Eller ville du bara se om jag dök upp."
Och jag kan erkänna att jag känner mig lite hård och kantig men jag blev så jävla less när han dök upp full att jag svarade (först imorse): "Hej. Ja till att börja med så är jag inte ute efter något av det du nämnt. Mitt första sms var för att kolla om du befann dig på .... Sen tänkte jag att det såklart vore trevligt att slå ihop oss för kvällen då vi båda var ute. Ja, du vet - socialt umgänge är ju alltid trevligt. Sen gick det kanske inte riktigt som jag tänkt mig vilket jag även försökte förklara. Hur som så känns det inte mer komplicerat än så att jag gjorde något jag för stunden kände att jag ville. Och nu har jag i princip skrivit en hel bok och jag har en känsla av att du ändå inte är nöjd med svaret :) Eller?" 
Fick tillbaka: "Japp, duger. =-)" 

Jag orkar inte kommentera den historien något mer. Känner mig alldeles för less. 
Daten som skulle skett igår var jag alldeles för bakis för att utföra, men jag skyllde förstås på annat. 
 
A har inte hört av sig. Han skulle komma hem från sin semester idag. Har han glömt mig eller tycker han att det är dags för mig att höra av mig tro? Hmm...

Bakismonstret

Jag mår sjukt dåligt. Har legat i soffan hela dagen. Ignorerat singelmobilen. Till och med kräkts. Sådant brukar jag slippa. Tror att det kan bero på att jag bestämde mig för att röka igår. Efter drygt nio månader utan cigg satte jag i mig minst ett halvt paket under kvällen. Jag förtjänar att må såhär risigt. Då kanske jag kan hålla mig borta från cigaretterna i fortsättningen. För den här dagen vill jag gärna inte köra repris på. Exet kom förbi. Med pizza. Somnade ynkligt i hans knä.

Orkar faktiskt inte dra utekvällen i detalj än... Jag vill tillbaka till mitt soffliggande. Men storyn kommer. Antingen senare ikväll eller imorgon. Nu - glass och tv.




Väckt

Hur kul är det att bli väckt av ett ringande ex som insisterar på att komma över när man är bakis? Jag sov! Jag vill inte ha en lång diskussion om varför/varför inte när jag ligger och sover. Om jag ber honom ringa senare så är det väl för fan bara att göra det? Åh, vilken bra start jag fick. Är i alla fall vaken. Undrar om jag kan somna om. Skit också.

Tvångstanke

Huvudvärk redan. Baksmällan har redan slagit till. Innan jag ens hunnit somna. Kan det betyda att jag slipper må dåligt när jag vaknar? Åh... Snälla? Det vore så... befriande. Anyways... Jag återkommer imorgon om kvällens bravader.

Jag har en sorts ritual innan jag loggar in här på bloggen... Det har nästan blivit som en tvångstanke. Så fort jag slagit på datorn tar jag mig in på Nimrods blogg. Därefter loggar jag in på min egen. Vad säger man...



Jag bugar sällan för folk,
män i synnerhet sällan...
Men för just den här gången...

(Jag kommer såklart ta tillbaka det här i nyktert tillstånd)

Men hans blogg är helt enkelt beroendeframkallande.

Bad, bok, rosé

Nu har jag bestämt mig. Blir hemma ikväll. Kommer tappa upp ett bad, ta med mig ett glas rosé och boken jag läser. Bädda åt katten bredvid så att hon får känna att hon är "med." Man får inte lämna henne utanför - inte ens när man badar. Vad spelar det för roll att hon avskyr vatten? Hon ska ändå vara med. Titta på. Höra till. Och mitt hjärta tillhör henne. Totalt.


Ultimata första daten?

Det är äntligen fredag och jag orkar inte ta mig för ett dyft. Jag har ägnat dagen åt jobb, telefonsamtal, bok och att hälsa på mamma på sjukan. Hon var rätt pigg. Ville åka hem. Men hon behöver äta upp sig.

Det mest spännande som hänt idag är ett sms på singelmobilen av någon jag lagt in med namn och ett frågetecken efter. Great. Jag tror att jag har koll på vem det är men jag är inte hundra. Nåja, det gör föga.

Imorgon blir det möjligen en drink med ett ex på söder. Jag förstår inte riktigt varför jag valde honom av alla människor att skåla med. Kanske beror på mardrömmen jag hade om honom för någon vecka sedan. Drömde att han var döende. Har fått för mig att han mår lite dåligt och vill checka läget. Mitt andra ex vill också ses, men det får vi se om vi hinner med.

Hade förresten jävligt roligt igår med min väninna. Vi både hann med att äta middag och spela lite arkadspel innan bion. Jag vann! Kom fram till att det är fan arkadspel man ska syssla med på första daten. Enda risken för att det skulle resultera i en tråkig date är ju om den ene är galet dålig förlorare. Vilket i sin tur bara blir en grymt rolig historia att dra för vännerna när man kommer hem. Mmm, jag ska nog föreslå det för herr A. Kanske...

Bio och Mms

Ikväll ska jag på bio. Med en väninna.
Fått ett mms från en av favoriterna från afterworkkvällen.
Killen från Berns. För enkelhetens skull kallar vi honom A.
Han är iväg på semester. Mms:et visade en mmycket vacker vy.
Rart att han messar från sin semester.
Kan dock gissa att det är en säkerhetsåtgärd  så att jag vare sig
ska glömma honom eller känna mig obekväm för att det gått
ett tag sen senast vi sågs, när han väl kommer hem.
Det är förvisso i nästa vecka han kommer hem.
Men det är ju en hel evighet i en singels liv ;)

Jo, förresten. Jag har såklart kollat upp honom också.

Så jag skulle kunna överraska honom utanför hans lya...

Tänk er för innan ni lämnar ut namn och nummer.

Läskigt lätt.


C ya!



 


Konstiga ex

Mitt ex har fortfarande inte berättat för sin mamma att vi har gjort slut.
Det är nästan två månader sedan vi gick skilda vägar...
What´s the deal?
Hon bjuder in mig på saker fortfarande och han bara kniper käft.
Mycket märkligt.
Jag är alldeles chockad.

Sambolagen

Har just talat med en väninna om sambolagen. Den berör henne av allra största grad för tillfället. Hennes ex bor kvar i lägenheten hon står på kontraktet för. Hon själv hattar runt lite. Bland annat hos en ny pojkvän i en helt annan stad. Anledningen till detta är att hon inte skulle klara av den höga hyran för lägenheten på egen hand. So far so good, right?!

Men nu börjar exet bete sig som att det vore hans lägenhet. Letar rumskompis. Utan en tanke på var hon ska ta vägen eller om hon ens tycker att det är okej som innehavare av kontraktet. Sådant gör mig arg. Hon vänder sig till mig för råd. Jag kommer med massor. Har världens bästa plan. Hon tycker att den är lite för elak. Fine, men om Mr. NiceGuy-behandlingen inte fungerar för henne ska jag övertala henne.

Det riktigt sjuka är att jag i princip avgudar hennes ex. Tycker att han är snäll och härlig. Men rätt ska vara rätt. Om det inte vore för henne hade han inte ens haft någon lägenhet i den här staden. Tycker att det borde tas i beaktning.

Om man har en lägenhet men den tilltänkta sambon saknar en bör det vara en självklarhet att man skriver samboavtal när man flyttar ihop.
Ett gott råd till folket: SKRIV ALLTID SAMBOAVTAL! Det är inte alls oromantiskt eller cyniskt. Det är snarare realistiskt och visar på att man lagt ner lite tanke bakom det hela. Dessutom bör förslaget om samboavtal komma från den bostadslösa partnern - då vet man att man hittat någon som värnar om en.

Is it friday yet?

Jag önskar att jag hade en balle att ligga på! Balle = balkong - ett förtydligande för den som har snuskig fantasi. Inget illa menat, jag är likadan :)

Idag var jag "tvungen" att flexa och gå tidigare från jobbet. Älska flex! Jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Det är medicineringen som fullkomligt sänkt mig. Jag brukar alltid bli väldigt trött utav mina allergitabletter och i kombination med min antibiotikakur blev jag fullkomligt drogad.
Var hemma vid fyra och somnade på stört. Lite ångest bara att jag ska vara så galet trött just den dag då solen äntligen skiner! Attans. Hade jag haft en balkong hade jag lagt mig för att sova på den. Här är vi inte rädda för solen inte.

Jag har sovit i några timmar nu. Skönt. Vaknat, talat i telefon, ätit middag. Om man nu får kalla en risifrutti, lite popcorn och några ballerinakakor för middag. Antagligen inte. Skyller på att jag åt en ordentlig lunch och är alldeles för trött för att ordna föda. Inga ätstörningar här inte!



 
En längtan så stark... Ge mig fredag!


 


En date, flera dejter?

Jag kom att tänka på en sak angående dating... Insåg att det kanske inte är så schysst att gå på date om man redan från början vet att man vill förbli singel. Eller?
Det här slog mig först idag. Det är den där jävla singelmobilen som har rört till det. Jag är inte längre på min vakt när jag är ute. Känner mig inte skeptisk eller misstänksam. Förhör inte. Eller jo, det gör jag nog alltid - men sånt märker inte killar, haha. Ni vet att människor älskar att tala om sig själva va?

Ett av mina mål här i livet är förvisso att mjukna lite. Vet bara inte om jag tycker att det räknas att vara trevlig mot män på krogen och att ge ut mitt nummer utan att rycka på axlarna... Det känns snarare som att jag gömmer mig bakom den där singelmobilen. Det är så lätt att vara trevlig när jag vet att jag kan välja att aldrig mer se dessa personer igen. Det är tryggt att veta att telefonnumret inte går att spåra. Känns lite som att man får ångerfrist på grabbarna. (Fy, vilken hemsk människa jag är ibland.)

Och nu åter till mitt dilemma. Bör jag gå på date när jag egentligen vill vara singel? Är det schysst mot killen? Det är faktiskt inte som att jag låtsas. Jag står till och med för det faktum att de får ett nummer till något som jag kallar singelmobilen. Och det absolut coolaste jag vet är en kille som (förstås inte helt utan skepsis, det vore bara udda) accepterar detta faktum. Så om jag är ärlig så är det väl helt okej? Jag försöker komma fram till varför jag vill gå på date om jag vill förbli singel men jag kan inte riktigt komma på en bra anledning. Känns mer som att det hör till singellivet och att det kan vara roligt. Lära mig ännu mer om män. Gräva i deras tankar, utforska deras fantasier, lyssna till deras drömmar.

Å andra sidan är det precis så jag blir kär. Genom att gräva i någons tankar och känslor och upptäcka att de fascinerar mig. Att de inte är som andra. När jag ser något unikt faller jag som en fura. Med det facit i hand borde jag såklart undvika dater. (Eller för er som gillar den svengelska stavningen "dejter") Alternativt att man sätter en gräns för hur många dater man får gå på med en och samma person... Jag spårar ur här. Det är såhär min hjärna funkar. Eller rättare sagt inte funkar. Det blir bara ett enda stort virrvarr av för många tankar tills jag glömt grunden till det hela. Sen står jag där (läs; här) och känner mig om möjligt ännu mer förvirrad än innan.

Behöver få två frågor besvarade

1) Är det fel av mig att gå på date?
2) Hur bör man stava - date/dejt?









Tack och lov för högkostnadsskydd

Idag var jag hos läkaren. Ett läkarbesök och medicin för 14 dagar kostade mig 23,50 kr. Så pass mycket har jag varit hos läkare och på apotek. Det ni! Högkostnadsskydd is da shit!

Det finns ju roligare saker att lägga pengar på... Mitt födelsedagsfirande t.ex. Börjar bli dags att börja förbereda inför det. Det blir väl i sista minuten som vanligt. Jag blir bara värre och värre. Är det möjligt att gå bakåt i utvecklingen? Känner mig mycket oansvarig.





Bättre sent än aldrig - lördagsrapporten

Lördagen var nästan fredagens motsats när det kom till flirtar. Det var nästan snustorrt på den fronten om jag räknar bort en karl som jag ansåg var aningen för gammal och hade för enformig, hysterisk humor. Tror dock att det finns ganska logiska förklaringar till torkan.

Dels började ju kvällen hos exet vars kombo firade födelsedag. Inte en enda hunk så långt blicken kunde nå, så efter omkring två timmar smet jag iväg in mot stan.
Väl inne i nattlivet mötte jag syrran som var ute med lite vänner. Bland annat den för gamla karlsloken. Han var förvisso vältränad och kunde röra sig men det räckte inte hela vägen för att impa på mig. Hur som haver skakade vi loss allihop på dansgolvet, fem brudar och en grabb. Nåja, något sånär var det sanningen i alla fall. En var förvisso brud bara för kvällen, haha.
Tydligen verkade det avskräcka grabbarna från att komma fram och joina oss, medan en hel del tjejer verkade tycka om det.

När vi ansåg oss vara klara för att gå vidare från första haket bestämde vi oss för att kolla in ett nyöppnat gayställe. Där var det så sjukt mycket folk och vi lämnade vår fabulous girl-for-a-night där och tog oss vidare. Nästa ställe var vi på i kanske en tjugo minuter innan nästa person började gnälla och ville vidare.
Visst, visst. Kollage blev nästa och sista anhalten för kvällen. Där var vi i kanske en dryg halvtimme innan jag och min syrra tittade menande på varandra och bestämde oss för att dra hem.

Bäst hade vi det på första stället. Om vi hade gett gaystället en chans tror jag att jag hade haft grymt roligt. Gemensamt för kvällen var att det inte fanns något manligt att spana på ju mer kvällen led. Första stället hade grymt med hunks och dit tänker jag gå igen. Kollage hittade jag inte en enda skaplig varelse att vila ögonen på. Men det fanns gott om silikonbrudar. Oh, joy! Nej, det var ett bra tag sen jag var där och det känns som att det kommer att dröja tills nästa gång.

Can I have a taste Mr. Gorgeous?

Jag tror att jag passar på Mr. Gorgeous! Fegar ur en aning och känner att det nog är trevligare att beundra honom på håll. Något säger mig att han tilltalar mig mer på avstånd, haha. Jag har gjort ett utförligt detektivarbete i alla fall. Vet var han bor, jobbar och har gått i skola. Om jag velat hade jag fått hans nummer men det känns ju onödigt när jag inte tänker använda det. Det bästa med mitt utförliga detektivarbete är att han inte kommer få reda på det alls. Använde mig nämligen inte av den gemensamma nämnaren vi hade på krogen.

Om jag vågar kanske jag tar mig till något av hans standup-nummer. Fast om han inte visar sig rolig skulle jag bli så besviken. Och skulle han visa sig vara rolig skulle jag inte kunna låta bli att förälska mig. Nej, jag tror att jag ska låta bli den här grabben. Jag trivs alldeles för bra med mitt singelliv för att han ska få komma och störa.

Men jag skulle allt bra vilja smaka lite... Bara leka lite med min tunga över hans kropp. Känna hans muskler spela under mina smekande händer. Kyssa hans nacke och njuta av hans rysningar. Kittla med mina fingertoppar över hans breda axlar. Nej, shit det här går inte. Varför, varför träffade jag honom för? Och varför, varför var han tvungen att visa upp sin sjukt schyssta kropp? Damn it! Det funkade! Jag föll för något så urbota dumt och ytligt! Fan, jävla grabbjävel!




Paus från terapin

Jag har hela fem veckors semester från terapin! Så skönt!
Skulle vilja fira, haha.
Dagens session var dessutom rena skämtet.
Liknade mer ett samtal två väninnor emellan.

Jag är bortskämd...

...ibland ser även jag det tydligt.
Jag tycker att jag träffar väldigt trevliga killar.
Anser t.o.m. att mina ex är trevliga.
Det kan man väl tycka?
Det är ju bara att vi inte funkade ihop.

Folk påstår att det finns alldeles för få bra killar.
Jag tycker inte att det stämmer.
Det finns massor av mysiga grabbar.
Kan det kanske vara så att tjejer snarare har en
tendens att kolla åt fel håll?

Eller är det jag som är komplett galen?

Galen utgång med män i massor

Ok. Var ska jag börja? Hänt så galet mycket roligt i helgen!

Afterworken i fredags drog som tidigare nämnts ut på tid och resulterade i en riktig helkväll. Min singelmobil var ett intressant samtalsämne och mycket populär. En kollega förvånade mig ordentligt genom att "sno" mitt singelmobils nummer. Till saken hör att 1) Han har flickvän, 2) Vi är kollegor och hade han frågat hade han förstås fått mitt riktiga nummer. Det slutade nog med att han har numret till både singelmobilen och den riktiga om jag minns rätt. Sjukt söt kollega, som dessutom sjöng på Singing in the rain. Jag smalt en aning. För den som inte hängt med läs mitt tidigare inlägg.

Efter att ha suttit på ett väl utvalt sunkhak i flera timmar tackade de flesta för sig och rörde sig hemmåt. Jag och en annan tös ville vidare - det finns inget stopp på mig. Vidare gick vi... Och där mina damer och herrar, där på det nya stället, träffade jag en av de snyggaste karlarna jag sett på länge! Jag lade inte ens märke till honom först - trots att vi satt vid samma bord. Det var nämligen så att jag fick syn på en gammal skolkamrat och vi var så glada över att se varandra att jag slog mig ner vid hans sida och satt och snackade massor av strunt. Sedan händer det. En kille bredvid mig börjar tilltala mig och jag undrar om han suttit där hela tiden. Första tanken var att han var söt. Och fan, trevlig var han också. När han dessutom visade sig ha humor började jag se hur sjukt snygg han var. Sen gjorde han något jag ansåg var sjukt nördigt. Han lyckades nämligen dra upp sin tröja och visa magmusklerna som en punshline till ett skämt han just dragit. Och där var min första och enda tanke: "Fy, vad löjligt att räkna med att impa med en snygg kropp och flasha sig för en tjej sådär." Men... Jag kan ju ärligt talat också erkänna att karln var ju för fan det hetaste jag sett på år! Efter den lilla fadäsen hur som haver tror jag att jag backade en aning. Fick väl för mig att hans ego var tillräckligt uppumpat och att jag inte ville ta del av det. Han fortsatte dock vara mycket trevlig och till slut kläcker någon ur sig att han är komiker. KOMIKER! Jag älskar komiker! Höll på att smälla av.

Dock drog vi därifrån hastigt och lustigt - jag, tjejkollegan och tre andra grabbar som kollegan kände. Så pass hastigt och lustigt att jag inte ens hann säga hejdå till Mr. Gorgeous. Däremot hann jag precis säga hejdå till min gamla skolkamrat som sa att de kanske skulle komma efter oss till Berns som var vår nästa tilltänkta anhalt.
Väl på Berns däremot var det sjukt med folk och klockan var mycket. Om de ens lyckades ta sig in efter oss så såg jag de aldrig dessvärre. Jag misströstade inte. Hade sjukt trevligt på Berns. Var full och glad och orkade inte ens hålla koll på min singelmobil. Så helt plötsligt ser jag en av kollegans vänner sitta med den i handen och ringa upp sig själv. Vad fan är det för fel på killar?? Haha, jaja tänkte jag och orkade inte lägga in honom i adressboken. Tänkte att jag skulle reda ut det där i efterhand när jag kommit hem.

Det är inte långt från stängningsdags när jag bestämmer mig för att gå på toaletten. Fastnar i kön med en kille som jag tyckte var trevlig och rolig. Det var jag som började prata med honom. Om vad har jag ingen aning om - berusningen var kanske lite väl vid det här laget. När det äntligen var respektives tur att gå på toaletten bad han mig möta honom utanför om en minut. Det var jag inte alls så sugen på och av någon sorts berusad logik sa jag åt honom att "jovisst, men befinner jag mig inte här kan du väl bara se till att leta upp mig." Jag tog god tid på mig på toaletten. Tänkte bättra på smink och borsta håret när jag hör hur tjejer utanför råflirtar med någon och hur killen säger att han väntar på en tjej som är inne på toaletten. Hmm, tänker jag och kikar nyfiket ut. Mycket riktigt står raringen där och väntar på mig. Han sken upp som en sol när han såg mig och då kunde jag bara inte låta bli att gå fram. Vi hann inte prata så lång tid innan stället stängde men han fick numret till min singelmobil och vi hördes av under natten redan via sms. Riktigt go kille.

Efter fyllekäk på McDonalds, vilket även var dagens andra måltid (därav fyllan?), var jag så trött att jag hoppade in i första bästa taxi som fick ta mig hem. Somnade ovanpå täcket, fullt påklädd. Sjukt trött, sjukt glad.

Har googlat fredagkvällens två favoriter. Mycket riktigt är den ena komiker (och vansinnigt sexig) och den andra fann jag på youtube-videos. Båda verkar ha ett gott sinne för humor och jag är imponerad. Har funderat på att kontakta Mr. Gorgeous via Facebook då vi har en gemensam bekant men jag drar mig lite för det. Han blev så pass intressant att jag blev nervös. Känns riktigt konstigt. Men den där pirriga känslan är väl bra egentligen. Syrran tycker att jag ska höra av mig bums. Jag får se om jag kan samla mod.

Det här var fredagkvällens rapport ja. Och jag vet inte hur ni känner men jag är inte långt ifrån skrivkramp! Så även om lördagskvällens utgång också var mycket intressant så får den rapporten vänta ett tag. Kanske har en chans att rapportera imorgon istället. Nu vill jag mysa här hemma med katten. Och drömma om alla dessa män som lyser upp mina kvällar ;)

Fest, fest, fest

Afterworken var trevlig. Slutade dock i en helkväll. Träffade galet mycket pojkar. Nya nummer nu igen. Sista anhalten var Berns. Det var tydligen hela Stockholms destination - gick ju knappt att röra sig där. Har haft så sjukt skoj och kommer förmodligen berätta mer om det senare.

Nu ska jag släpa mig iväg till Systembolaget - det är ju fest ikväll igen.

Facebook-status

"Drömmannen låter som Chad Kroeger, är charmig som Gene Kelly (i Singing in the rain), har karisma som Will Smith, humor som Matthew Perry, dansar som Michael Jackson, en blick som Tyson Beckford... Sen skadar det ju inte om utseendet matchar resten så att säga... Släng i en stor kopp EQ och dugligt med IQ. Och så ska han förstås avguda mig!!

Tänkte vara singel tills jag hittar honom. Kan ta ett tag."

Min Facebook-status. Tror ni att någon där känner honom? Hoppas, hoppas! Hehe.

Mark Twain


Go to Heaven for the climate, Hell for the company.


Har ni fest eller?

Önskar att den här veckan kunde ta slut snart. På fredag blir det förmodligen afterwork. Det vore grymt. Jag är så enormt uttråkad för tillfället. Försöker spana killar på Facebook men hittar inga. Det var en dum idé redan från start.

Trots att jag är svinigt trött efter nattens händelser så har jag inte tillräckligt med ro i kroppen för att lägga mig. Tänk om man hade varit ledig om dagarna... Jag hade busat hela kvällarna/nätterna. Det är det jag känner för. Ägna mig åt styggelser.

Vad är det för dag? Är det långt till fredag? Ge mig helg!



Sms från uppgiven stalker

"Daten" hörde av sig igår via sms för vad jag tror är sista gången. Efter alla dessa sms, mms och samtal kom detta:

"Verkar vara lite struligt för dig just nu. Jag hade en kanonkul lör med dig, :-) men jag ska inte jaga dig, räcker med jakt i skogen :-)antar att du hör av dig om du är intresserad. Ta hand om dig."

När jag skulle svara (något medhållande förstås) så lade min singelmobil av. Jag ska byta ut den.

Har ni hört talas om det här fantastiska ordet "lättnad"? Det är så jag känner just nu.


Ah, härliga natt!

Det finns en helt legitim anledning till att jag inte skrev något igår. Hade nämligen besök som började med kallprat, fortsatte i vindrickande och slutade med hett sex! With who you ask? Mitt ex. Jo men visst. Det var så sjukt bra!
Vi satt i soffan när han började leka med mitt hår och smeka min nacke. Vi kom närmare och närmare varandra och satt bokstavligen och snuddade vid varandras läppar till slut. Båda lika envisa med att inte ge efter först. Men så fort jag slappnade av en aning och särade en millimeter på läpparna så var han där. Och sen var det bara kört.

Kände mig alldeles utsvulten. Han verkade sukta lika mycket. Satte mig gränsle över honom och kysste honom överallt. Slet ner honom i sängen för att sedan ångra mig och flytta oss till bordet istället. Mmm... Hans händer runt min hals igen. Det har jag saknat. Han sov kvar. Det var också härligt. Sov riktigt gott. Alldeles utmattad. Drömde att vi låg i en 69:a. Det hade varit ännu mumsigare. Mmm...




Du gör mig så arg som bara du kan

Så fort man lyckats lägga det någorlunda bakom sig så gör du det igen. Varför? Jag har ställt den frågan i så många år nu. Borde ha lärt mig att jag aldrig får svar.
Se dig omkring! Det finns fler än du här. Hur mår andra? Inte så bra alltid de heller va? Hur kommer det sig att det alltid varit extra synd om dig?
Hur kommer det sig att du har så svårt för allt? För att jobba, ta hand om dig själv, ta hand om dina barn? Skyll för fan inte på din uppväxt - jag är trött på den historien! Vad hände med min? Hur klarade jag mig?
Kan du säga att det var tack vare dig? Eller kan det vara ärligare att säga trots dig?

Varför gör du inte bara slut på det hela om allt är ett enda stort lidande? Det är ju ändå dit du är på väg. Och det är det enda målet du hängivet verkat riktat in dig på redan från början.
Du har haft så många val i ditt liv. Av någon anledning lyckas du alltid välja fel. Hur fan lyckas du? Jag är så fruktansvärt arg på dig. Jag föraktar dig. Ser ner på dig. För att jag ser all den jävla potential du haft att ta dig någonstans.

Nu är det över. Nu är det slut. Du är döende. Och det är såhär du väljer att gå? Är det såhär du vill att vi ska minnas dig? Vad sägs om att leva den sista tiden så som du skulle levt hela ditt liv istället? Klart att det är tufft. Klart att det känns. Precis som livet gör. För alla. Inte bara för dig.
Jag tycker att du är skyldig dina barn att för en gångs skull välja bort alkoholen. Men visst, det är ditt val i slutändan. Precis som alltid. Lite lustigt bara att ingen frågade mig om jag ville sättas till livet och växa upp i en dysfunktionell familj. Var fanns mitt val? Nej, det var ännu ett av dina tvivelaktiga beslut. Känns det bra?
 




Ingen moral

Idag var man åter på jobbet. Och trött som sällan förr. Natten var outhärdligt varm och min katt var ovanligt kelsjuk. Som ett litet minielement låg hon och tryckte sig mot mig. Funderar allvarligt talat på att gå och lägga mig redan nu. Jag har längtat till sängen hela dagen.

Mitt hångel hörde av sig i natt. Via sms. Den här killen har fått mitt riktiga nummer av vår gemensamma vän. Det är väl okej. Bara han inte hör av sig alltför ofta. Åh, vad har jag gett mig in på? Det här är faktiskt inte bra. Ur moralisk synpunkt. Den där killen... Nej, jag orkar fan inte stå för det idag... Men det är inte bra!

Barn gillar mig

Barn gillar mig. Ibland är det inte på en ömsesidig nivå får jag väl erkänna. Idag träffade jag två barn varav den ena är en klar favorit. Den andra är inte så tokig den heller efter ha vuxit till sig lite. Men jag blir så konfunderad över det här med barn. Jag kunde inte slita ögonen ifrån "mitt favoritbarn" idag. Tyckte att han var alldeles magisk och kände hur hela hjärtat värkte när jag såg på honom. Jag börjar nästan bli orolig över att jag fått barndille. Det är samma sorts kärlek som jag känner när jag tittar på min katt. Man känner den här enorma ömheten som inte kan höra ihop med annat än oskuldsfullheten. Det måste ju vara det.

Usch... Jag kommer vilja skaffa barn. Tänk om jag skaffar barn och snorungen brås på mig? Jag kommer bli gråhårig på stört. Det är tur att jag inte har någon karl att smitta av mina barntankar på. Jag verkar ha kommit in i en mycket barnvänlig period i mitt liv. Tack och lov att det sker nu när jag är singel så att jag inte gör något förhastat. Vilka höga tankar jag har om mig själv... Illa.


Magnus Betnér som knähund

Hade en riktigt rolig dröm i natt. Drömde att jag fick Magnus Betnér att gå runt på alla fyra som en hund. Hur f_n det gick till förstår jag inte men jag lyckades lura i honom att han var tvungen. Jag kunde dock inte hålla masken alltför länge. När vi passerat x antal folk så rasade jag skrattandes ihop över honom och erkände mitt spratt. Han tog det bra och vi låg båda två på marken och skrattade hysteriskt. Hett!

Sedan drömde jag att jag var kär i min gamla killkompis. En vän jag inte träffar speciellt ofta längre men som alltid kommer betyda mycket för mig. Han deklarerade sin kärlek och jag kunde besvara den. Jag kysste honom ömt och sa att han var det finaste jag visste och att jag älskade hans humor.

Om det är någon som inte förstått det än så är jag en sucker för humor. Jag älskar att skratta. Så på sätt och vis är det väl kanske inte så konstiga drömmar att ha för tillfället. Jag vill helt enkelt vara innerligt kär. I någon som jag anser är en vän. Någon med humor som kan få mig att skratta. Sådär - drömanalysen klar!

Bryter jag mot en oskriven regel nu?

Blir hemma. Ensam med katten. Godis, läsk och film. Ska se Changeling med Angelina Jolie i huvudrollen. Jag gillar Angelina. Hon tilltalar mig på ett annorlunda sätt. Hon är helt enkelt one of a kind. 

Känns som att jag bryter mot någons sorts singelkodex nu som sitter hemma själv på en lördag...
I sure hope not. 
 


Inget myspys

Ikväll skulle jag vilja hyra skräckfilm och mysa hemma i soffan. Det är precis rätt väder för det. Det enda som saknas är sällskapet man kan kura ihop sig med under en filt.

Det här var något nytt. Jag vet inte hur man gör sådant här som singel. Det blir ju inte lika mysigt att göra det själv. Framförallt inte om jag ska se skräckfilm. Åh, vad skulle jag inte ge för en härlig manskropp att hålla om i soffan just nu...


Själsfränder

Det är ju bedrövligt hur många parbilder man kan samla ihop sig på så lite som ett och ett halvt år. Inte nog med det, utan hälften av dessa ligger ute på Facebook också. Försökte just rensa lite. Fast det tog sådan tid att jag lade ner. Dessutom gjorde det ont i hjärtat. Bara ytterligare ett bevis på hur svårt det är med kärlek. Finns det verkligen själsfränder där ute? Jag kommer vara singel tills jag hittar min. Har alla en själsfrände? För jag är inte så säker på att det finns någon just för mig...

Avbokad date

Imorgon skulle jag egentligen ha gått på en andra date med killen från i lördags.
Men jag har bokat av då han börjat gå mig på nerverna. Min mobil piper hela tiden,
det är samtal, sms och mms. Tack och lov att han fick numret till singelmobilen.
Vet inte riktigt hur jag ska lösa det hela i längden, jag skyllde på förhinder för
morgondagen. Ska klura lite på det.

Nu ska jag sega ihop. Något jag velat göra hela dagen. Tog mig en tur till
Cosmonova med en väninna och hennes gudson. Barn tar verkligen ordentligt
på krafterna. När jag är bakis känner jag mig väldigt tacksam över att inte ha barn
att ta hand om.

Väninnan hånade mig

Var just med en väninna och solade. Berättade stolt att jag hade hånglat och blev till min förvåning ifrågasatt om det var första gången sedan jag blev singel. Hon menade att jag under min dryga månad som singel borde ha hånglat med betydligt fler. Va? Gör man så? Haha, vafan! Det hade jag missat.


Jag har hånglat!

Det var trevligt. Nu har jag tagit det där klivet på riktigt ut i singeldjungeln.
Från denna punkt finns ingen återvändo.
Fy, vad dramatisk jag är. Undrar om jag inte fortfarande är full.
Kan nog vara så. Huvudet gör ont som vanligt. Tyder ju på baksmälla.
Hånglat har jag gjort!
Så det så. Haha.


Godmorgon

Planen var att gå upp runt åtta, men då det varit så galet varmt här i natt att jag knappt kunnat sova tog jag sovmorgon tills nu. Jag har drömt syndiga drömmar i stort sett hela natten. Det är ju i vanliga fall väldigt trevligt men det här var riktigt osexiga scenarion. Eller vad sägs om att ha sex med först en rätt osexig kille för att sedan byta till en tjej, för att upptäcka att tjejens pappa ligger i samma säng och sover? Dessutom var jag bedrövligt onykter i min dröm. Nej, det här måste jag nog definiera som en mardröm.

Nu ska jag upp och hoppa. Det är mycket som ska göras. Ligga ute i solen exempelvis. Ansträngande, jag vet.

Göra stan med grabbarna

Jag längtar till imorgon. Funderar på att gå och lägga mig bums så morgondagen kommer fortare.
Det är imorgon som jag får besök från midsommarsällskapet. Hoppas att det blir lika roligt som senast. Först ska vi sitta i solen och äta jordgubbar och dricka rosé och öl. Sen blir det middag någonstans i stan. Sen blir det utgång.

Har köpt ny bikini, klänning och skor. Jag är helt och hållet fit for fight! Då jag var för lat för att testa bikinin i butiken så var jag rätt så överlycklig när jag kom hem och upptäckte att den satt som en smäck! Jackpot! Likaväl klänningen. Vad mer kan en tjej behöva för att göra stan? Å andra sidan har jag en känsla av att det inte blir några ragg imorgon. Okej att killar är fräcka av sig men dem ska vara bra modiga om dem vågar sig fram när jag är i sällskap av inte mindre än tre grabbar. Å andra sidan har jag blivit förvånad över tidigare utgångar med liknande förutsättningar. Det kanske kan bero på att "mina grabbar" inte pinkar revir kring mig utan låter mig leka hur mycket jag vill. Sen kan det förvisso morras lite sådär vid sidan om ifall en kille inte verkar "tillräckligt bra". Men det är ju precis så det ska vara!

Så fort klockan slagit tillräckligt imorgonbitti för att grannarna inte ska kunna halshugga mig ska jag spela den här låten!
Då kommer kroppen sätta fart och jag dansa runt i all världens fart.
Att ta beslutet att bli singel igen var nog det absolut bästa jag gjort på länge. Är full av energi.
Såhär ska det vara! Natti!


Vi ses väl på
dansgolvet?!




En liten tanke om kärlek

Det är det där fina jag vill åt.
Det där magiska.
Känslan av elektricitet.
Gemenskapen.
Vi, vi, vi.
Erövra världen, vi klarar allt.
Viljan att se och uppleva tillsammans.
Att stå sida vid sida och höra ihop.
Kommunicera via blickar.
Förstå utan att tala.
Sluta ögonen i famnen på den andra,
känna sig hemma.
Trygg.
Drömma om framtiden.
Tala om första intrycket.
Skratta. Åt varandra, med varandra.
Vi, vi, vi.
Dela med sig av saker man tycker om.
Hitta likheter.
Diskutera olikheter.
Nyansera åsikter.
Hålla om.
Hålla av.
Känna den där känslan i bröstet.
Undra om man kan spricka av kärlek.
Vi. Vi. Vi.
Kärleksbrev.
Små fina ord.
Varma kyssar.
Sena, spontana kvällar.
En hand i min.
Rysningar längs ryggraden.
Beröring på alla nivåer.
Den där kroppen att vara nära.
En oväntad kyss i nacken.
Ett överraskande hyss att skratta åt.
Att bygga.
Vi, vi, vi.

Finns du tro..?


Mardröm

Jag har haft lyckorus i kroppen hela dagen. Antar att det är solen och sommaren som gör sitt. Höll till och med humöret uppe hos terapeuten. Det verkade nästan som att jag är nära på att övertyga henne om att jag inte behöver hennes traumaterapi. Det vore mycket bra om så vore fallet för att jag blir ärligt talat bara på så fruktansvärt dåligt humör över att behöva sitta där och berätta om olika scenarion som skett i barndomen. Blir mer och mer frustrerad för varje gång. Känner bara att det är orättvist att behöva gå i terapi på grund av något jag inte kunnat påverka. Något jag föddes in i. 

Det är onekligen så att jag förföljs då och då av vissa obehag som har med mina föräldrar att göra. Men inte mer än att jag tycker mig kunna hantera det. Kanske inte alltid på det ultimata sättet.
Tidigt imorse vaknade jag av en fruktansvärt obehaglig dröm om min mamma. Jag hade i min dröm flyttat hem till henne för att ta hand om henne då hon är döende. Jag ägnade mig för stunden åt otukt i ett avskilt rum i lägenheten då hon kommer och stör. Pinsamt såklart. Avbryter min sexakt för att ta hand om henne och det visar sig att hon blivit så pass förvirrad att hon bäddat åt sig själv på en träbänk ute i hallen.
Sen vet jag inte riktigt hur det hela går till men där näst är vi på resande fot på ett tåg. Jag är stressad, jag har mer att göra än att bara ta hand om min mamma. Men varje gång jag försöker så kommer personal fram till mig och berättar att min mamma inte kan bete sig.
Så vi åker hem. Och av någon anledning lyckas jag inte få med henne på bussen utan hon kliver på en annan som tack och lov går åt samma håll. Hon är framme strax innan mig och jag ser henne plötsligt på gatan alldeles naken och klart förvirrad och det är ingen som hjälper henne. Hon får syn på mig och jag tecknar genom bussfönstret att hon ska stanna där hon är och att jag kommer till henne. Hon nickar som att hon förstår mig och jag är så jäkla trött, arg och maktlös när jag kliver av den där bussen och börjar springa åt det håll jag sett henne sist. Jag hinner korsa gatan innan jag hör hennes röst bakom mig.
Helt plötsligt är det snö och mörkt ute. Hon skriker mitt namn i ren förtvivlan och sedan "hjälp, hjälp mig!" Och jag vänder mig om. Ser hur hon blir våldtagen vid en husvägg på andra sidan gatan av två mörka figurer. Förbigående ser också det här men ingen gör något. Jag springer fram, varpå en av de mörka figurerna reser sig och går mot mig. Han är lång och om han ville kunde han ha knäckt mig på mitten. Men jag skrämde honom med min vrede. Sprang rakt mot honom och siktade in en spark mot hans skrev. Missade. Fräste och svor. Bad honom dra åt helvete därifrån och att jag nog skulle hitta honom igen. Han löd. Hans kompanjon visade sig till min förvåning vara en kvinna. En riktig jävla pundarkärring och först nu när hennes kompanjon smitit runt hörnet lämnar hon min mamma som numera ligger tyst på marken. Pundarkärringen går förbi mig och ser så jävla oberörd och kall ut... och det är då jag vaknar. Alldeles kallsvettig och med hjärtslag som gör ont av dess kraftiga slag.

Och vad gör jag då? Det är ju här jag inte kan koppla bort. När jag vaknat. Jag ligger kvar alldeles spänd och kan inte sluta tänka på det vidriga jag just drömt om. Så jag sätter på en film på datorn. Något som ska roa mig. Få mig på andra tankar. Då det här är en väl beprövad metod för mig fungerar det rätt snabbt. Men min terapeut hade önskat att jag försökt lugna ner mig på annat sätt. Att jag hade tänkt på min andning, försökt kontrollera den. Får väl prova det till nästa gång då... Om jag minns.

Skönt i alla fall att dagen blev betydligt bättre än natten. Nu ska jag ner till tvättsugan. Kan inte tänka mig något roligare.

RSS 2.0